• Producatori
1,175.00 lei
1,265.00 lei
1,340.00 lei
1,624.00 lei
Masa Multifunctionala OCTA - 16%
524.00 lei 440.00 lei
519.00 lei
Banca scolara reglabila TRAPIX - R - 19%
510.00 lei 414.00 lei
Masa DYNA Triunghi - Modulara - Colaborativa - Stivuibila - 10%
612.00 lei 550.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Masa DYNA Patrat - Modulara - Colaborativa - Stivuibila - 27%
450.00 lei 330.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Masa DYNA Trapez - Modulara - Colaborativa - Stivuibila - 22%
460.00 lei 360.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Masa DYNA Dreptunghi - Modulara - Colaborativa - Stivuibila - 18%
550.00 lei 450.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
990.00 lei
985.00 lei
1,188.00 lei
1,331.00 lei
1,144.00 lei

Cuvinte cheie: Mobilier Școlar, Mobilier Școlar Reglabil pe inaltime, Mobilier Scolar Modular, Mobilier Scolar Modern, Mobilier Scolar Colaborativ, Seturi de banci si scaune scolare, Banci Scolare, Banci Scolare Reglabile pe inaltime, Banci Scolare Individuale, Banci scolare modulare, Banci scolare colaborative, Scaune Scolare, Scaune scolare reglabile, Scaune scolare stivuibile, Scaune scolare cu scoica, Scaune scolare ergonomice, Scaune scolare colorate

Etichete produse: mobilier scolar, mobilier scolar reglabil, mobilier scolar modular, set banca si scaun, set de mobilier scolar, set de mobilier scolar reglabil, set de mobilier scolar modular, Set masa si scaun, set mobilier scolar, banca scolara, banca scolara reglabila pe inaltime, banca scolara gimnaziu, banca scolara invatamant primar, banca scolara liceu, banca scolara modulara, banca scolara colaborativa, scaun scolar, scaun scolar reglabil, scaun scolar colorat, scaun scolar cu scoica ergonomica, scaun scolar stivuibil

Doriti un mobilier scolar modern, un mobilier scolar modular, un mobilier scolar reglabil pe inaltime sau fix, conceput special pentru uzul scolar, cu un design deosebit, rezistent, elegant, fiabil si cu un raport calitate-pret corect?

Va invitam sa vizitati cu incredere site-ul nostru www.eduvolt.ro, sectiunea Mobilier Scolar !!!!! Specialistii nostri va stau la dispozitie zilnic, in cazul in care aveti intrebari, nelamuriri sau doriti, pur si simplu, sa va sfatuiti cu noi in legatura cu alegerea mobilierului potrivit pentru nevoile Dvs.!

Aceasta categorie cuprinde produse de mobilier școlar și de birou - proiectate modular, modern, reglabil pe inaltime sau cu inaltime fixa - realizate din materiale lemnoase moderne și în combinație cu structuri metalice și accesorii de mobilier de ultimă generație.

Mobilierul scolar prezentat in aceasta sectiune cuprinde: banci scolare individuale, banci scolare reglabile sau banci scolare fixe, banci scolare reglabile pentru doi elevi sau banci scolare fixe pentru doi elevi, seturi de mobilier scolar individuale, seturi de mobilier scolar duble, scaune scolare fixe, scaune scolare reglabile pe inaltime, catedre scolare pentru profesori, dulapuri pentru material didactic, rafturi si dulapuri pentru biblioteci, cuiere pentru sala de clasa, mobilier pentru laboratoarele scolare (atat pentru laboratoarele de informatica sau laboratoarele de stiinte: fizica, chimie, biologie, ecologie, cat si pentru cabinetele scolare de istorie, geografie, limba romana, limbi straine, etc.), mobilier scolar pentru laboratorul de informatica, mobilier pentru vestiare scolare, scaune de birou, mobilier pentru sala profesorala, mobilier pentru cantine scolare, mobilier pentru birouri, mobilier pentru internate, mobilier divers la comanda.

Avem seturi de mobilier scolar formate din banca scolara reglabila + scaun scolar reglabil pe inaltime sau seturi de mobilier scolar fix: banca scolara si scaun scolar . De asemenea, aceste seturi de mobilier pentru scoala pot fi achizitionate pentru unu sau doi elevi.

Gama de produse scolare propusa de firma noastra contine mobilier scolar ergonomic, mobilier scolar reglabil in inaltime, mobilier scolar modern, cu un aspect deosebit, rezistent, inovativ, proiectat special pentru a avea grija de pozitia corecta a corpului elevilor.

Cu ajutorul acestor produse de mobilier scolar: banca scolara reglabila + scaun scolar reglabil sau  mobilier scolar fix: banca scolara si scaun scolar , puteti utila sali de clasa moderne, dotate la ultimele standarde, viu colorate si luminoase!!! Mobilierul pentru laboratoarele de stiinta sau informatica, dar si mobilierul pentru cabinetele scolare este proiectat cu foarte mare atentie, cu grija la detalii, fiind ergonomic, estetic si cu rezistenta ridicata.

Toate aceste produse de mobilier scolar sunt concepute exclusiv pentru nevoile de utilare specifice școlilor si liceelor.

Mobilier scolar # Mobilier scolar reglabil # Mobilier scolar modern # Mobilier scolar modular # Seturi mobilier scolar # Seturi mobilier scolar reglabil # Seturi mobilier scolar fix # Mobilier scolar banca si scaun # Banca scolara reglabila # Scaun scolar reglabil # Banca scolara # Scaun scolar # Catedra profesor # Blat Werzalit