Ce beneficii au comenzile online?

Puteti plasa o comanda online la orice ora, aceste comenzi fiind preluate in ordinea inregistrarii lor. Rezervarea produselor se face automat la inregistrarea comenzii, iar situatia acesteia poate fi verificata in contul personal Eduvolt.


Cum procedez pentru a cumpara ca persoana juridica?

Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.


Ce trebuie facut daca un produs livrat de Eduvolt are un defect, e incomplet sau e diferit fata de cel comandat?

Va rugam sa ne contactati telefonic la 0361808173 sau 0724588424 intre orele 09-17 sau prin e-mail completand formularul din Contact, urmand sa va indicam pasii de urmat. Recomandam ca produsul sa nu fi folosit si sa aduceti situatia la cunostinta in maxim 48 de ore de la livrare, prin completarea formularului din Contact. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.


Produsul s-a defectat. Cum procedez pentru a fi reparat in garantie?

Daca produsul se afla in perioada de garantie, se compleaza formularul de garantie, dupa care va rugam sa ne contactati telefonic la 0361808173 sau 0724588424 intre orele 09-17 sau prin e-mail completand formularul din Contact. Produsul se va trimite la sediul Eduvolt prin curier.


Am pierdut certificatul de garantie. Ce pot face?

In cazul in care ati pierdut certificatul de garantie si nu exista unul in contul tau de client, va rugam sa ne contactati telefonic la 0361808173 sau 0724588424 intre orele 09-17 sau prin e-mail completand formularul din Contact.


In cat timp este reparat un produs defect?

Termenul maxim de remediere in service a unui produs ce intra sub incidenta Legii 449/2003, actualizata, este de 15 zile calendaristice de la receptia produsului in unitatea service.


Produsele reconditionate(refurbished) beneficiaza de garantie?

Da, produsele reconditionate (refurbished) beneficiaza de garantie, conform certificatului de garantie emis de catre Eduvolt. Garantia nu acopera aceeasi perioada ca in cazul unui produs nou.


Montajul produselor este asigurat la beneficiar?

Toate produsele livrate de Eduvolt au instructiuni clare de montaj şi accesorii necesare montajului. In situaţia în care întâmpinaţi dificultăţi, vă putem oferi asistenţă telefonică. Montajul poate fi realizat şi de o echipă specializată, contra cost, dar programarea operaţiunii trebuie făcută din timp.


Asigurati transportul in cazul produselor mari?

Asiguram transportul produselor in functie de volumul comenzilor, valoarea acestora şi de locul de destinaţie. Aceste detalii vor fi stabilite pentru fiecare comandă în parte.