• Producatori
Invatam adunarea si scaderea!- Cadre numerice magnetice - 10%
489.00 lei 442.00 lei
304.00 lei
Patrate magnetice cu fracţii - 2%
295.00 lei 288.00 lei
Numeratia in Baza Zece - Set magnetic - 6%
232.00 lei 218.00 lei
230.00 lei
194.00 lei
118.00 lei
445.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
166.00 lei

Unde-s doi, puterea creşte! Noile studii ne arată că tinerii elevi care lucrează în echipă învață uşor cum să facă o concesie sau să rezolve conflicte mărunte, și totodată, realizează progrese rapide în matematică, știință și lectură. Clasele primare reprezinta startul ideal pentru a crea colective puternice si unite, iar materialele didactice corecte pot ajuta in aceasta sarcina dificila pe care o au cadrele didactice.

În această secţiune, veţi găsi materiale didactice şi auxiliare utile lucrului cu întreaga clasă sau pe grupe, la nivel de ciclu primar: seturi magnetice pentru matematica, seturi magnetice pentru domeniul stiinta (geografie, biologie, fizica, chimie, etc), materiale didactice interactive, set ceasuri pentru clasa, seturi pentru numeratia in baza 10, cutia povestilor pentru limba si comunicare, roata distractiva magnetica, diferite panouri cu buzunare pentru clasa, calendar educativ magnetic, cronometre electronice, stampile, aratatoare pentru tabla, carlige magnetice pentru tabla, sonerii diverse pentru activitati interactive pe grupe, tablite magnetice albe pentru elevi, tablite magnetice cu gel, etc.

Pentru a face lectiile de predare si orele de consolidare si evaluare cat mai atractive, este nevoie de materiale didactice cat mai diverse, atractive si ingenios gandite, astfel incat elevii din clasele primare sa inteleaga si sa acumuleze cunostintele si notiunile de baza la diferite discipline, dar intr-un mod distractiv si prin joaca.