Pentru a realiza o comada nu este obligatoriu sa va creati un cont de utilizator. Dupa ce ati ales produsul pe care doriti sa il cumparati, il puteti adauga in cosul de cumparaturi prin activarea butonului "Adauga in cos" din pagina de prezentare a produselor sau din pagina de detalii a produsului.

 

Apoi puteti continua cumparaturile sau puteti accesa sectiunea "Cosul meu" pentru incheia comanda sau pentru a vizualiza obiectele din cos. Pentru icheierea comenzii, puteti apasa butonul “finalizeaza comanda” si veti fi directionati la o noua pagina in care este necesar sa va completati datele personale si adresa de livrare. Toate campurile marcate cu * vor fi completate in mod obligatoriu. Dupa ce v-ati asigurat ca toate datele introduse sunt corecte puteti activa butonul “Confirma datele" pentru a incheia comanda.

 

Pentru a comanda mai multe bucati din acelasi produs intrati in cosul de cumparaturi si introduceti cantitatea dorita in casuta din dreptul produsului ales si apasati butonul “Actualizeaza cosul”.

 

Dupa finalizarea comenzii veti primi automat un e-mail de confirmare la adresa mentionata de dumneavoastra.