Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

- firma de curierat rapid (FanCourier),

- Compania Naţională Poşta Română sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Plata comenzii dumneavoastra se poate realiza prin:

- ramburs

- virament bancar/trezoreri

- numerar

a) Plata Ramburs(*)

- Daca ati optat pentru plata in sistem ramburs si valoarea comenzii este sub 300 lei, atunci transportul fie se evidentiaza ca pozitie separata pe factura, fie se achita contravaloarea acestuia direct la curier.

- Pentru comenzile ce depasesc 300 lei si livrarea se face in localitati fara km externi pentru curier, transportul in sistem ramburs se face gratuit, acest cost fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL (nu se referă la comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare, ca de exemplu: mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.).

- Pentru comenzile ce depasesc 300 lei si livrarea se face in localitati cu km externi pentru curier, transportul in sistem ramburs se face contra sumei de 8 lei plus valoarea transportului , acest cost fiind suportat de Dvs.

(*) Obs. Daca ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

Contravaloarea comenzii, impreuna cu taxa de transport si taxa de ramburs(daca este cazul), se achita reprezentantului firmei de curierat ce livreaza produsele cumparate.

b) Virament bancar / trezorerie

Alegand aceasta metoda de plata, va trebui sa realizati transferul bancar/trezorerie in avans pe baza unei facturi proforme emise de TAMINEA SYSTEMS SRL si pe care o veti primi la adresa de e-mail/numarul de fax mentionat de dumneavoastra in comada depusa.

In cazul in care cumparatorul este o Institutie Scolara de Stat sau Primarie, plata produselor poate fi efectuata dupa receptia produselor, in termen de 7-14 zile de la emiterea facturii si receptia produselor.

Datele beneficiarului platii (TAMINEA SYSTEMS SRL) vor fi trecute pe factura proforma. Ele vor contine atat un cont bancar cat si contul de Trezorerie, plata putand fi efectuata in oricare dintre acestea.

c)Numerar

In cazul in care ati optat sa veniti sa ridicati produsele de la sediul nostru din Str. Corneliu Coposu nr. 2, Nisco City Center 35, 440005 Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania, achitati numerar valoarea comenzii si economisiti in felul acesta costurile pentru transport.