• Producatori
150.00 lei
Cutia Povestilor, set de 20 cutiute - 10%
1,221.00 lei 1,095.00 lei
633.00 lei
311.00 lei
263.00 lei
103.00 lei
202.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

De ce să cumperi materiale didactice pentru promovarea limbi și comunicări pentru clasa primara de pe EduVolt?

1. Dezvoltarea abilităților de vorbire și ascultare:
EduVolt oferă resurse educaționale care ajută elevii să dobândească un vocabular bogat, precum seturi de litere mari și mici, magnetice și colorate. Materialele didactice sunt concepute pentru a învăța elevii să asculte cu atenție și să vorbească clar și cu încredere. Astfel vă punem la dispoziție: jucării cu alfabet

2. Resurse variate și interactive:
Planse, seturi magnetice, cuburi, panouri, litere tactile și jocuri sunt disponibile pentru a exersa primele abilități de comunicare. EduVolt furnizează stilouri interactive, sonerii cu lumini și sunete, facilitând o învățare captivantă și interactivă.

3. Îmbunătățirea experienței de învățare:
Materialele didactice de la EduVolt sunt special concepute pentru a sprijini dezvoltarea abilităților esențiale în ciclul primar. Aceste resurse educaționale sunt eficiente în crearea unui mediu de învățare stimulativ și suportiv.

Care sunt beneficiile cheie achiziționări de la Eduvolt?
1. Transport gratuit: Mobilier Școlar la comenzile de peste 13.000 RON + TVA
(doar în categoria de Material didactic se poate comunica și Transport gratuit Material didactic la comenzile de peste 200 RON)
2. Calitate Superioară: Mobilierul nostru este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.
3. Inovație și Design: Produsele noastre nu doar că arată bine, dar sunt și ergonomice, contribuind la confortul și productivitatea elevilor.
4. Angajament față de Mediu: Prin utilizarea materialelor ecologice și eliminarea PAL-ului, facem un pas important către un viitor mai verde.
5. Consiliere personalizată: Ceea ce ne face unici, este modalitatea, răbdarea și profesionalismul cu care sfătuim clienții noștri înspre cele mai potrivite alegeri pentru confortul elevilor. Această consiliere este oferită atât Pre cât și Post Vânzării.
6. Experiență de peste 20 de ani: Avem peste 20 de ani de experiență în domeniul educațional.