• Producatori

Căutați alfabetare și kituri pentru clasa pregătitoare?
Vă oferim alfabetarele si kiturile pentru clasa pregatitoare, respectiv clasa intai, atractive, atractive și placute, care-i ajuta pe micii școlari să-și insuseasca mai ușor alfabetul limbii române și numeratia în baza 10!

Ce vei găsi în categoria de materiale pentru clasa pregătitoare?
Aceste materiale didactice sunt magnetice și se pot folosi frontal la clasa, utilizând tabla magnetica de scris sau un flipchart. Alfabetarele scolare magnetice contin litere, grupuri de litere, cifre, semne matematice și semne de punctuație.Folosirea lor în cadrul orelor desfășurate la clasa pregătitoare și clasa intai, contribuie la îndeplinirea competențelor specifice: identificarea silabelor si sunetelor în cuvinte, asocierea sunetului cu litera, construcția de silabe, cuvinte și propoziții. Deoarece conțin inclusiv cifre și semne pentru operații matematice, ele pot fi utilizate și în activitățile matematice de la clasele primare.

Exista mai multe variante de alfabetare, în funcție de numarul de piese pe care il contin. Special pentru clasa pregătitoare, s-a dezvoltat un alfabetar magnetic cu imagini.
Kitul magnetic de matematica poate fi utilizat atat la clasa pregătitoare cât și la celelalte clase primare. Este un instrument util pentru formarea noțiunilor de: mulțime și operații cu mulțimi, numere și operații cu numere, fractii, inclusiv a notiunilor elementare de geometrie.

Ce beneficii vei avea în urma achiziționării?
Aceste materiale didactice pentru clasa pregătitoare și clasele primare sunt de neînlocuit în etapa învățării citit-scrisului, a folosirii metodei fonetice analitico-sintetice, dar și a insusirii notiunilor de baza din domeniul matematicii și a operațiilor matematice specifice!

Care sunt beneficiile cheie achiziționări de la Eduvolt?
1. Transport gratuit: Mobilier Școlar la comenzile de peste 13.000 RON + TVA
(doar în categoria de Material didactic se poate comunica și Transport gratuit Material didactic la comenzile de peste 200 RON)
2. Calitate Superioară: Mobilierul nostru este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.
3. Inovație și Design: Produsele noastre nu doar că arată bine, dar sunt și ergonomice, contribuind la confortul și productivitatea elevilor.
4. Angajament față de Mediu: Prin utilizarea materialelor ecologice și eliminarea PAL-ului, facem un pas important către un viitor mai verde.
5. Consiliere personalizată: Ceea ce ne face unici, este modalitatea, răbdarea și profesionalismul cu care sfătuim clienții noștri înspre cele mai potrivite alegeri pentru confortul elevilor. Această consiliere este oferită atât Pre cât și Post Vânzării.
6. Experiență de peste 20 de ani: Avem peste 20 de ani de experiență în domeniul educațional.