Scaun scolar MILANO - 15%
183.00 lei 155.00 lei
Scaun scolar FRANKFURT - 14%
268.00 lei 230.00 lei
Scaun scolar INCA - 14%
239.00 lei 205.00 lei
283.00 lei
262.00 lei
270.00 lei
Scaun scolar KYOTO - 14%
280.00 lei 240.00 lei
254.00 lei
330.00 lei
352.00 lei
211.00 lei
[Contactati-ne pentru un pret]
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
[Contactati-ne pentru un pret]
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
296.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

# Mobilier scolar, Mobilier scolar reglabil, Mobilier scolar modern, Mobilier scolar modular, Seturi mobilier scolar, Seturi mobilier scolar reglabil, Seturi mobilier scolar fix, Mobilier scolar banca si scaun, Banca scolara reglabila, Scaun scolar reglabil, Banca scolara, Scaun scolar, Catedra profesor, Blat Werzalit

Descriere categorie: scaune scolare reglabile pe inaltime si scaune scolare fixe

Scaunele școlare reglabile in inaltime sau scaunele scolare fixe, oferite de Eduvolt, susțin ergonomic poziția de ședere a copiilor de toate vârstele. Acestea oferă elevilor o experiență confortabilă în timpul orelor. Sunt potrivite uzurii şcolare datorită proprietăţilor solide ale materialelor folosite, încadrându-se ca un mobilier școlar durabil. Pentru o postură sănătoasă sunt recomandate în special, scaunele şcolare reglabile pe înălțime.

Combinand scaunele pentru elevi cu bancile scolare, puteti realiza seturi de mobilier scolar reglabil sau seturi de mobilier scolar fixe care sa fie in concordanta cu ideea Dvs. privind amenajarea moderna a unei sali de clasa.

In functie de modul de constructie a structurii metalice, va propunem doua modele de scaune pentru elevi: scaune scolare reglabile pe inaltime si scaune scolare fixe. Unele modele de scaune fixe se incadreaza in categoria de scaune scolare stivuibile. Pentru un confort sporit, va oferim inclusiv scaune scolare tapitate. Orice model de scaun poate fi comandat si in varianta tapitata.

De asemenea, pentru scaunele de elevi, exista posibilitatea de a achizitiona sezut si spatar din WERZALIT- nuanta fag, mulate în două plane ergonomice.

Va invitam sa studiati cu atentie aceste modele de scaune scolare si va stam la dispozitie pentru a va sfatui in ceea ce priveste selectarea de mobilier pentru sala de clasa, astfel incat acesta sa corespunda cu nevoile Dvs.