Masa Multifunctionala OCTA - 16%
524.00 lei 440.00 lei
Masa Laborator ARGO - Blat Termorezistent- 3 Elevi - 15%
932.00 lei 790.00 lei
Masa De Laborator ARGO - Blat Termorezistent - 2 Elevi - 19%
780.00 lei 630.00 lei
Catedra Laborator ARGO - Blat Termorezistent - 15%
1,650.00 lei 1,399.00 lei

De ce să cumperi mobilier de laborator științific pentru PNRR de la Eduvolt?

Științele sunt o parte foarte importantă a curriculei şcolare. Asadar este nevoie de laboratoare scolare si cabinete specifice pentru a putea experimenta si explica pe intelesul elevilor notiunile si fenomenele specifice fiecarei materii studiate.

1. Gamă completă pentru diverse discipline

In acest sens, va propunem o gama completa de mobilier scolar pentru laboratoarele scolare: mobilier scolar pentru laboratorul de fizica, mobilier scolar pentru laboratorul de chimie, mobilier scolar pentru laboratorul de biologie, mobilier scolar pentru laboratorul de ecologie, insa multe dintre aceste mese pot fi utilizate si in cadrul cabinetelor scolare: cabinetul de matematica, cabinetul de istorie, cabinetul de geografie, cabinetul de limba romana, cabinetele de limbi moderne, etc.

2. Calitate și Rezistență Superioară

Mesele de laborator sunt prevăzute cu diverse suprafețe de lucru, rezistente termic, la apă sau la substanţe chimice. Construite pe schelet durabil, din metal sau PAL, finisate atractiv, mesele noastre de laborator sunt perfecte pentru laboratoarele de ştiinţe si pentru cabinetele scolare.

3. Ergonomie și Confort

Scaunele scolare de laborator sunt foarte comode, rezistente si concepute special pentru uzul in laborator.Catedrele din laboratoarele de stiinte sau cabinetele scolare sunt concepute, dimensionate si accesorizate corespunzator cu scopurile pentru care sunt utilizate. Ele au un design modern, fiabil, ergonomic si sunt foarte practice.

Va invitam sa studiati cu atentie aceste modele de mese de laborator si scaune scolare concepute special pentru cabinetele de stiinte si va stam la dispozitie pentru a va sfatui in ceea ce priveste selectarea mobilierului potrivit, astfel incat acesta sa corespunda cu nevoile Dvs.

Care sunt beneficiile cheie achiziționări de la Eduvolt?
1. Transport gratuit: Mobilier Școlar la comenzile de peste 13.000 RON + TVA
(doar în categoria de Material didactic se poate comunica și Transport gratuit Material didactic la comenzile de peste 200 RON)
2. Calitate Superioară: Mobilierul nostru este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.
3. Inovație și Design: Produsele noastre nu doar că arată bine, dar sunt și ergonomice, contribuind la confortul și productivitatea elevilor.
4. Angajament față de Mediu: Prin utilizarea materialelor ecologice și eliminarea PAL-ului, facem un pas important către un viitor mai verde.
5. Consiliere personalizată: Ceea ce ne face unici, este modalitatea, răbdarea și profesionalismul cu care sfătuim clienții noștri înspre cele mai potrivite alegeri pentru confortul elevilor. Această consiliere este oferită atât Pre cât și Post Vânzării.
6. Experiență de peste 20 de ani: Avem peste 20 de ani de experiență în domeniul educațional.