Masa Multifunctionala OCTA - 16%
524.00 lei 440.00 lei
4,293.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Scaun scolar MILANO - 17%
199.00 lei 165.00 lei

Științele sunt o parte foarte importantă a curriculei şcolare. Asadar este nevoie de laboratoare scolare si cabinete specifice pentru a putea experimenta si explica pe intelesul elevilor notiunile si fenomenele specifice fiecarei materii studiate.

In acest sens, va propunem o gama completa de mobilier scolar pentru laboratoarele scolare: mobilier scolar pentru laboratorul de fizica, mobilier scolar pentru laboratorul de chimie, mobilier scolar pentru laboratorul de biologie, mobilier scolar pentru laboratorul de ecologie, insa multe dintre aceste mese pot fi utilizate si in cadrul cabinetelor scolare: cabinetul de matematica, cabinetul de istorie, cabinetul de geografie, cabinetul de limba romana, cabinetele de limbi moderne, etc.

Mesele de laborator sunt prevăzute cu diverse suprafețe de lucru, rezistente termic, la apă sau la substanţe chimice. Construite pe schelet durabil, din metal sau PAL, finisate atractiv, mesele noastre de laborator sunt perfecte pentru laboratoarele de ştiinţe si pentru cabinetele scolare.

Scaunele scolare de laborator sunt foarte comode, rezistente si concepute special pentru uzul in laborator.

Catedrele din laboratoarele de stiinte sau cabinetele scolare sunt concepute, dimensionate si accesorizate corespunzator cu scopurile pentru care sunt utilizate. Ele au un design modern, fiabil, ergonomic si sunt foarte practice.

Va invitam sa studiati cu atentie aceste modele de mese de laborator si scaune scolare concepute special pentru cabinetele de stiinte si va stam la dispozitie pentru a va sfatui in ceea ce priveste selectarea mobilierului potrivit, astfel incat acesta sa corespunda cu nevoile Dvs.