De ce să cumperi vestiare pentru PNRR de la Eduvolt?

1. Diversitate și Securitate

Un vestiar scolar prietenos oferă un spaţiu generos pentru hainele și încălţămintea elevilor. Școala necesită concepte de depozitare bine gândite, create pentru păstrarea cu ușurință a ordinii de zi cu zi. Mobilierul de vestiar este potrivit pentru agățat jachete și pentru depozitarea pantofilor copiilor. Cele mai solicitate dulapuri pentru vestiar includ spaţii securizate cu yală, folosite pentru cărți, haine pentru orele de sport și obiecte de valoare.

2. Calitate Superioară 

In acest sens va propunem o gama de mobilier pentru vestiare scolare care cuprinde: banci pentru vestiare fara spatar, banci pentru vestiar cu spatar, dulapuri metalice pentru vestiar cu usi pline, dulapuri metalice pentru vestiar cu usi pline si cu bancuta, dulapuri metalice pentru vestiar cusetate, dulapuri casetate pentru elevi sau profesori din PAL, etc.

Produsele de mobilier pentru vestiar sunt de calitate superioara, fiabile, estetice, concepute foarte eficient, cu un raport pret-calitate corect.

Va invitam sa studiati cu atentie mobilierul pentru vestiare scolare, conceput special, si va stam la dispozitie pentru a va sfatui in ceea ce priveste selectarea modelelor potrivite, astfel incat acestea sa corespunda cu nevoile Dvs.

Care sunt beneficiile cheie achiziționări de la Eduvolt?
1. Transport gratuit: Mobilier Școlar la comenzile de peste 13.000 RON + TVA
(doar în categoria de Material didactic se poate comunica și Transport gratuit Material didactic la comenzile de peste 200 RON)
2. Calitate Superioară: Mobilierul nostru este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.
3. Inovație și Design: Produsele noastre nu doar că arată bine, dar sunt și ergonomice, contribuind la confortul și productivitatea elevilor.
4. Angajament față de Mediu: Prin utilizarea materialelor ecologice și eliminarea PAL-ului, facem un pas important către un viitor mai verde.
5. Consiliere personalizată: Ceea ce ne face unici, este modalitatea, răbdarea și profesionalismul cu care sfătuim clienții noștri înspre cele mai potrivite alegeri pentru confortul elevilor. Această consiliere este oferită atât Pre cât și Post Vânzării.
6. Experiență de peste 20 de ani: Avem peste 20 de ani de experiență în domeniul educațional.