Un vestiar scolar prietenos oferă un spaţiu generos pentru hainele și încălţămintea elevilor. Școala necesită concepte de depozitare bine gândite, create pentru păstrarea cu ușurință a ordinii de zi cu zi. Mobilierul de vestiar este potrivit pentru agățat jachete și pentru depozitarea pantofilor copiilor. Cele mai solicitate dulapuri pentru vestiar includ spaţii securizate cu yală, folosite pentru cărți, haine pentru orele de sport și obiecte de valoare.

In acest sens va propunem o gama de mobilier pentru vestiare scolare care cuprinde: banci pentru vestiare fara spatar, banci pentru vestiar cu spatar, dulapuri metalice pentru vestiar cu usi pline, dulapuri metalice pentru vestiar cu usi pline si cu bancuta, dulapuri metalice pentru vestiar cusetate, dulapuri casetate pentru elevi sau profesori din PAL, etc.

Produsele de mobilier pentru vestiar sunt de calitate superioara, fiabile, estetice, concepute foarte eficient, cu un raport pret-calitate corect.

Va invitam sa studiati cu atentie mobilierul pentru vestiare scolare, conceput special, si va stam la dispozitie pentru a va sfatui in ceea ce priveste selectarea modelelor potrivite, astfel incat acestea sa corespunda cu nevoile Dvs.