Masa DYNA Patrat - Modulara - Colaborativa - Stivuibila

- 27%
Masa DYNA Patrat - Modulara - Colaborativa - Stivuibila
Masa DYNA Patrat - Modulara - Colaborativa - Stivuibila Masa DYNA Patrat - Modulara - Colaborativa - Stivuibila Masa DYNA Patrat - Modulara - Colaborativa - Stivuibila Masa DYNA Patrat - Modulara - Colaborativa - Stivuibila Masa DYNA Patrat - Modulara - Colaborativa - Stivuibila
 • Masa DYNA Patrat - Modulara - Colaborativa - Stivuibila

  MS-1234
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Pret vechi: 450.00 lei
  330.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Mesele pentru elevi Dyna Pătrat creează un mediu de învățare cooperativ, plin de entuziasm și de substanță atât pentru elevi, cât și pentru școală - toți participând la o experiență de colaborare mai bogată, mult superioară învățării mecanice

Masa stivuibilă Dyna Pătrat este robustă, cu 4 picioare, ideală pentru mediile de învățare colaborativă.

- Produs conceput și destinat uzului școlar, respectând cele mai moderne standarde de predare;

- Mesele Dyna Pătrat se livrează parțial montate, necesitând montarea facilă a blatului;

- Garanție Eduvolt – 2 ani

- Comanda minimă pentru lansare în producție este de 30 bucăți


Caracteristici tehnice:

Noua masă stivuibilă și mobilă Dyna Pătrat oferă simplitate în folosire și o funcționalitate crescută, fiind realizată pentru a se potrivi oricărei clase sau cabinet. Aceste mese oferă un dinamism ridicat prin gruparea rapidă și ușoară în numeroase configurații.

Masa Dyna Pătrat se grupează ușor pentru a forma o serie de configurații modulare de învățare colaborativă, care oferă o experiență interactivă de învățare deosebită. Discuțiile de la clasă care au loc la mesele de învățare colaborativă îi provoacă pe elevi să intre în roluri de lideri în management. Ei formulează subiecte, pun întrebări, dobândesc înțelegere și ajung la un consens.

Mesele pentru elevi Dyna Pătrat creează un mediu de învățare cooperativ, plin de entuziasm și de substanță atât pentru elevi, cât și pentru școală - toți participând la o experiență de colaborare mai bogată, mult superioară învățării mecanice.

Mesele Dyna Pătrat dispun de un blat pătrat, gata pentru utilizare independent, sau într-o serie de grupări mici care pot fi aranjate foarte rapid.

Cele două rotile din față permit mutarea ușoară a băncii.

Masa este realizată dintr-o structură metalică robustă, sudată 3D, din țeavă rotundă de Ø42mm și vopsită în câmp electrostatic, cu finisaj gri deschis.

Prin forma lor constructivă, mesele Dyna Pătrat pot fi stivuite, eliberând spațiul rapid pentru activități dinamice.

Blatul este realizat din Lemn Stratificat Laminat de 18mm, foarte robust, cu muchii rotunjite și lăcuite.

Dimensiuni:

- Dimensiuni DYNA Pătrat(Lxlxh): 600x600x750mm

Culori:
- Structură metalică: gri deschis
- Blat - Lemn Stratificat Melaminat: fag
Pentru alte culori vă rugăm să solicitați ofertă personalizată

Montaj:
Banca se livrează parțial montată, necesitând un montaj final extrem de usor:
- Structura metalică se livrează montată, necesitând montaj doar rotilele și blatul. Șuruburile pentru montaj sunt incluse.

Observație: Comanda minimă pentru lansare în producție este de 30 bucăți

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.

P Produse similare
Masa Multifunctionala OCTA - 16%
524.00 lei 440.00 lei
Banca scolara reglabila TRAPIX - R - 19%
510.00 lei 414.00 lei
Banca scolara reglabila PORTO - blat Werzalit - 21%