Masa DYNA Triunghi - Modulara - Colaborativa - Stivuibila

- 22%
Masa DYNA Triunghi - Modulara - Colaborativa - Stivuibila
Masa DYNA Triunghi - Modulara - Colaborativa - Stivuibila Masa DYNA Triunghi - Modulara - Colaborativa - Stivuibila Masa DYNA Triunghi - Modulara - Colaborativa - Stivuibila Masa DYNA Triunghi - Modulara - Colaborativa - Stivuibila Masa DYNA Triunghi - Modulara - Colaborativa - Stivuibila Masa DYNA Triunghi - Modulara - Colaborativa - Stivuibila
 • Masa DYNA Triunghi - Modulara - Colaborativa - Stivuibila

  MS-1232
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Pret vechi: 460.00 lei
  360.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Această bancă compactă și modernă este concepută pentru învățarea colaborativă și oferă un aspect elegant, o funcționalitate puternică și o mare flexibilitate. Dyna Triunghi poate fi aranjată în nenumărate moduri pentru grupuri de toate dimensiunile, cu o suprafață de lucru ce oferă un spațiu amplu de muncă individuală sau de grup.Înfloriți în colaborare! Nu este nevoie să alegeți între un spațiu special de predare și stilul de învățare colaborativă. Aceste mese folosesc foarte eficient spațiul oricărei săli de clasă. Mai mulți elevi nu mai înseamnă mai puțin spațiu.

Masa modulară Dyna Triunghi este robustă, foarte ușor de mutat, ideală pentru mediile de învățare colaborativă.

- Produs conceput și destinat uzului școlar, respectând cele mai moderne standarde de predare;

- Băncile Dyna Triunghi se livrează parțial montate, necesitând montarea facilă a blatului;

- Garanție Eduvolt – 2 ani

- Comanda minimă pentru lansare în producție este de 30 bucăți


Caracteristici tehnice:

Această bancă compactă și modernă este concepută pentru învățarea colaborativă și oferă un aspect elegant, o funcționalitate puternică și o mare flexibilitate. Dyna Triunghi poate fi aranjată în nenumărate moduri pentru grupuri de toate dimensiunile, cu o suprafață de lucru ce oferă un spațiu amplu de muncă individuală sau de grup.

Mesele pentru elevi Dyna Triunghi formează un mediu de învățare cooperativ, plin de entuziasm și de substanță atât pentru elevi, cât și pentru școală - toți participând la o experiență de colaborare mai bogată, mult superioară învățării mecanice.

Mesele Dyna Triunghi dispun de un blat triunghilar, gata pentru utilizare independent, sau într-o serie de grupări mici care pot fi aranjate în zbor. Rotila prezentă pe unul dintre picioare permite mutarea ușoară a băncii. Aceasta este realizată dintr-o structură metalică robustă, sudată 3D, din țeavă rotundă de Ø42mm și vopsită în câmp electrostatic, cu finisaj gri deschis.

Prin forma lor constructivă, mesele Dyna Triunghi pot fi stivuite, eliberând spațiul rapid pentru activități dinamice.

Blatul este realizat din Lemn Stratificat Melaminat de 18mm grosime, extrem de solid, cu muchii rotunjite și lăcuite.

Dimensiuni:

- Dimensiuni DYNA Triunghi (Lxlxh): 1100x555x750mm


Culori:
- Structură metalică: gri deschis
- Blat - Lemn Stratificat melaminat: fag
Pentru alte culori vă rugăm să solicitați ofertă personalizată

Montaj:
Banca se livreaza partial montata, necesitand un montaj final extrem de usor:
- Structura metalica se livreaza montata, necesitand montaj doar rotilele si blatul. Suruburile pentru montaj sunt incluse.

Observație: Comanda minimă pentru lansare în producție este de 30 bucăți

Nici o postare găsită

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.

P Produse similare
Masa Multifunctionala OCTA - 16%
524.00 lei 440.00 lei