Set mobilier scolar Roco-K - blat Werzalit - 17%
752.00 lei 625.00 lei
695.00 lei
Set mobilier scolar MYSTO-IN - blat curbat din lemn stratificat - 21%
699.00 lei 555.00 lei
607.00 lei
Set mobilier scolar reglabil VEGA - 6%
1,048.00 lei 990.00 lei
709.00 lei
787.00 lei

Bancile scolare şi scaunele scolare sunt elemente de bază în fiecare școală. Cu toate că trendul actual încurajează şcoala în mişcare, majoritatea predării are loc încă în poziția șezut. Bancile scolare reglabile, bancile scolare fixe , scaunele scolare reglabile si scaunele scolare fixe pentru elevi sunt concepute ergonomic si protejează elevii împotriva deformărilor posturale și a problemelor de sănătate. Noi, cei de la Eduvolt, suntem încântați să vă sfătuim în selectarea mobilierului scolar adecvat, indiferent ca va doriti mobilier scolar reglabil sau mobilier scolar fix.

In acest sens, va propunem o gama variata de seturi de mobilier scolar reglabil sau mobilier scolar fix. Avem seturi de mobilier scolar reglabil sau mobilier scolar fix pentru unu sau doi elevi. Cu o structura metalica vopsita in camp electrostatic rezistenta (scheletele pot fi vopsite in diferite culori), atat bancile pentru elevi cat si scaunele scolare, au un design modern si sunt foarte comode in utilizare.

O noutate pe care dorim sa o aducem in prim plan este posibilitatea de a achizitiona banci scolare cu blatul realizat din WERZALIT - blat Werzalit care are forma dreptunghiulara, cu colțuri rotunjite si suport pentru instrumente de scris – soluția revoluționară, fără îmbinări, cu o suprafață turnată, de înaltă calitate, deosebit de rezistentă la uzură, umezeală, căldură (chiar și arsuri) și chimicale. Este igienic și ușor de curățat.

De asemenea, pentru scaunele scolare de elevi, exista posibilitatea de a achizitiona sezut si spatar din WERZALIT- nuanta fag- complemetare cu blatul bancii, fiind mulate în două plane ergonomice.

Va invitam sa studiati cu atentie aceste seturi de mobilier scolar reglabil sau fix si va stam la dispozitie pentru a va sfatui in ceea ce priveste selectarea de mobilier pentru sala de clasa, astfel incat acesta sa corespunda cu nevoile Dvs.