De ce să cumperi Accesorii pentru Vizualizatoare ELMO de la Eduvolt?
1. Îmbunătățirea Lecțiilor
Accesoriile pentru Vizualizatoare ELMO, cum ar fi ELMO L-12iD, permit profesorilor să creeze lecții dinamice și interactive, folosind resurse clasice și tehnologice pentru a spori învățarea și creativitatea elevilor.
2. Tehnologie Avansată
Vizualizatorul ELMO L-12iD este echipat cu intrare HDMI și o telecomandă nouă, oferind profesorilor un control mai mare și integrare facilă cu alte echipamente de clasă, făcând predarea mai eficientă și modernă.
3. Resurse Educaționale Esențiale
ELMO oferă o gamă variată de produse și accesorii educaționale esențiale, inclusiv vizualizatoare, tablete interactive și sisteme de răspuns interactiv, care îmbunătățesc performanța școlară și interacțiunea în clasă.

 
Care sunt beneficiile cheie achiziționări de la Eduvolt?
1. Transport gratuit: Mobilier Școlar la comenzile de peste 13.000 RON + TVA
(doar în categoria de Material didactic se poate comunica și Transport gratuit Material didactic la comenzile de peste 200 RON)
2. Calitate Superioară: Mobilierul nostru este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.
3. Inovație și Design: Produsele noastre nu doar că arată bine, dar sunt și ergonomice, contribuind la confortul și productivitatea elevilor.
4. Angajament față de Mediu: Prin utilizarea materialelor ecologice și eliminarea PAL-ului, facem un pas important către un viitor mai verde.
5. Consiliere personalizată: Ceea ce ne face unici, este modalitatea, răbdarea și profesionalismul cu care sfătuim clienții noștri înspre cele mai potrivite alegeri pentru confortul elevilor. Această consiliere este oferită atât Pre cât și Post Vânzării.
6. Experiență de peste 20 de ani: Avem peste 20 de ani de experiență în domeniul educațional.