Scottie GO! Dojo - Quest Creator- material didactic informatica

Scottie GO! Dojo - Quest Creator- material didactic informatica
Scottie GO! Dojo - Quest Creator- material didactic informatica Scottie GO! Dojo - Quest Creator- material didactic informatica Scottie GO! Dojo - Quest Creator- material didactic informatica Scottie GO! Dojo - Quest Creator- material didactic informatica Scottie GO! Dojo - Quest Creator- material didactic informatica Scottie GO! Dojo - Quest Creator- material didactic informatica
 • Scottie GO! Dojo - Quest Creator- material didactic informatica

  MIT-SG-1020
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 1,050.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Scottie Go! Dojo este o extensie a cunoscutei serii de produse Scottie Go! - primul material didactic hibrid pentru a preda informatica sau programarea: un set de plăcuțe de carton - elementele de bază ale fiecărui program creat în cadrul jocului - și o aplicație software care scanează ansamblul de plăcuțe pentru a acționa asupra personajelor din joc.

Scottie Go! Dojo - O soluție pentru a învăța și a preda informatica fie acasă, fie de la distanță

Scottie Go! Dojo este o extensie a cunoscutei serii de produse Scottie Go! A fost creat ca răspuns la contribuția profesorilor, deoarece aceștia au exprimat nevoia de a ducă elevii de la dobândirea cunoștințelor la aplicarea cunoștințelor, cu un instrument educațional care le-ar permite să își creeze propriile resurse de predare.

Preturi:

- Scottie Go! Dojo/30 utilizatori - 1050 RON cu TVA inclus

- Scottie Go! Dojo/100 utilizatori - 3300 RON cu TVA inclus

Prețul afișat este pentru 30 de utilizatori


Descrierea produsului

Platforma interactivă pentru predarea și învățarea programării
Scottie Go! Dojo este un instrument inovator și unic pentru a permite învățarea la distanță a programării. Acesta constă dintr-o aplicație, blocuri de programare imprimabile și o platformă de învățare pentru a gestiona procesul de educație.

The Scottie Go! Platforma de învățare îi permite profesorului să creeze și să gestioneze licențe și conturi, să organizeze elevii în grupuri de proiecte sau clase și să salveze sarcinile și progresul elevilor, ceea ce permite evaluarea eficientă a progresului și cunoștințelor acestora.


Aplicația Scottie Go! Dojo este un instrument educațional conceput într-o formulă de joc atractivă pentru a crea în siguranță căutări interactive pentru personajul principal al jocului - un extraterestru drăguț și prietenos Scottie. Aplicația este destinată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani și poate fi folosită în școli și alte instituții de învățământ în timpul orelor interactive de informatică, precum și pentru alte discipline.

Aceasta sprijină dobândirea de numeroase competențe cheie: îmbunătățirea gândirii logice și matematice, comunicarea și cooperarea, căutarea de soluții non-standard și gândirea creativă.

Programare creativă cu Scottie Go! Creatorul de misiuni
Cu Scottie Go! Dojo elevii proiectează hărți și noi misiuni pentru Scottie în mod independent sau împreună cu profesorul, determinând complexitatea și dificultatea pe baza propriilor idei. Profesorul poate pregăti misiuni și le poate ajusta parametrii în funcție de cunoștințele și abilitățile elevilor. Pentru a rezolva misiunile, elevii creează programe pe care Scottie le execută pe ecran, folosind blocurile de programare.

Ei pot folosi plăcuțele de carton de la Scottie Go! EDU sau pot downloada plăcuțele de programare care au fost proiectate special pentru a sprijini învățarea la distanță.Aplicația Scottie Go! Dojo poate fi descărcată pe un laptop, tabletă sau smartphone și este preîncărcată pe vizualizatoarele ELMO STEM și Hibrid.

O caracteristică unică a Platformei de învățare a lui Scottie Go! este sincronizarea în cloud a datelor de pe dispozitive (conturi, profiluri, sarcini) și gestionarea grupurilor și profilelor de către profesor.

Învățarea la distanță și partajarea conținutului
Învățarea programării în cadrul platformei permite atât profesorilor, cât și elevilor să folosească în mod creativ misiunile create în Aplicația Scottie Go! Dojo. Fiecare misiune aranjată primește automat un cod QR. Această funcționalitate unică permite partajarea rapidă și eficientă a misiunilor în școală sau în orice alt cadru de învățare. De asemenea, oferă posibilitatea de a organiza competiții școlare și inter-școlare. Codurile QR pot fi tipărite, afișate pe tabla de lucru, partajate prin e-mail sau postate pe social media. Prin utilizarea codurilor QR, profesorul poate folosi rapid misiunile gata făcute sau poate pregăti și trimite elevilor propriile sarcini pentru a fi rezolvate de acasă, de asemenea, elevul poate proiecta singur o configurație proprie, ca parte a unei teme.


Pentru profesori, am pregătit un set de materiale precum:

· Caiete pentru elevi cu 40 de misiuni,

· Cărți de colorat,

· Instrucțiuni sub formă de ghid.
Cum pot folosi profesorii SCOTTIE GO! DOJO:

- Creați sarcini și teste

- Organizați competiții

- Creați activități în clasă și în afara clasei, de ex. în cluburile școlare

- Angajați creativitatea elevilor și abilitățile de rezolvare a problemelor în și în afara clasei


Cum pot folosi elevii SCOTTIE GO! DOJO:

- Completați misiuni extracurriculare

- Distrați-vă în timp ce vă creați propriile misiuni

- Distribuiți misiunile prin intermediul rețelelor sociale

- Antrenați-vă abilitățicreative


Specificații tehnice

 • Greutate: 1.33 kg
 • Dimensiuni: 41 × 27 × 6 cm
 • Cerințe tehnice
  • Cerințe minime pentru Android: Android 4.1 sau mai nou, procesor min. 1.5GHz dual core
  • Cerințe minime pentru iOS: minim iOS 8, iPhone 5s, iPad 4th generation sau mai nou
  • Cerințe minime pentru Windows: Windows 7/8/10, 32/64 bit, min. 2GB de RAM, procesor min. Dual Core 1.33GHz, cu cameră video de spate

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.