Scottie Go! Basic- material didactic informatica

Scottie Go! Basic- material didactic informatica
Scottie Go! Basic- material didactic informatica Scottie Go! Basic- material didactic informatica Scottie Go! Basic- material didactic informatica Scottie Go! Basic- material didactic informatica Scottie Go! Basic- material didactic informatica Scottie Go! Basic- material didactic informatica
 • Scottie Go! Basic- material didactic informatica

  MIT-SG-1040
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 429.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Scottie Go! BASIC este versiunea dedicată lucrului cu copiii mai mici a cunoscutie serii Scotie Go! - primul material didactic hibrid pentru a preda informatica sau programarea. Spre deosebire de alte versiuni, Scottie Go! Basic conține plăci mai mari și un panou de joc conceput pentru a permite copiilor să se joace fără a utiliza o aplicație.

Scottie Go! BASIC este versiunea cunoscutie serii Scotie Go! dedicată lucrului cu copiii mai mici. Spre deosebire de alte versiuni, Scottie Go! Basic conține plăci mai mari și un panou de joc conceput pentru a permite copiilor să se joace fără a utiliza o aplicație.

Scottie Go! Basic este un material didactic inovator pentru învățarea programării sub forma unui joc pentru copii de la 4 ani.

În plus, Scottie Go! BASIC poate fi asociat cu un Vizualizator ELMO STEM sau Hibrid pentru a crea o soluție all-in-one care îmbunătățește învățarea practică și curriculară.


La ce vă ajută Scottie Go! BASIC:

● Instrument fără ecran pentru practicarea și redarea programării. Scanați plăcuțele folosind Aplicația Scottie Go! și puneți jocul în mișcare

● Instrument excelent de învățare pentru colaborare, comunicare și abilități de lucru în echipă

● Versiunea BASIC le permite educatorilor să își creeze propriul scenariu de joc, lucrând cu elevii în grup și lăsându-i să se bucure de jocul de rol algoritmic

● Vă ajută să creați teste, să organizați concursuri de programare și să dezvoltați un curriculum dedicat cu Aplicația Scottie Go! Dojo

Scottie Go! BASIC este excelent pentru:

● Introducerea în matematică

● Urmărirea și distingerea între stânga și dreapta

● Dezvoltarea învățării multisenzoriale prin intermediul plăcuțelor de carton

● Concepte geografice precum citirea unei hărți

● Recunoașterea direcțiilor, longitudinilor și latitudinilor cardinale

● Gândirea abstractă


Descriere produs

Protagonistul jocului este un extraterestru drăguț - Scottie, al cărui vehicul cade la pământ din cauza unui accident. În timp ce se joacă, copiii programează mișcările lui Scottie pentru a-l ajuta să obțină piese de schimb pentru nava spațială programându-i mișcările.

Scottie Go! Basic include 24 de sarcini cu dificultăți crescânde. Elementele sale principale sunt o aplicație mobilă și plăcuțe de carton mari, speciale, utilizate pentru a aranja programe pe care eroul jocului le va executa în aplicația de pe ecranul dispozitivului. Datorită utilizării blocurilor, copiii vor învăța concepte de bază de programare precum: instrucțiuni simple, parametri, bucle.

Accesând Aplicația Scottie Go! Edu veți putea finaliza toate cele 24 de sarcini de bază din Scottie Go!. Această aplicație este utilizată pentru a atribui o sarcină și a verifica corectitudinea acesteia. Elevul alege o sarcină care trebuie îndeplinită și își aranjează soluția sub forma unui program (secvență de comenzi) pe panoul de joc. Apoi, utilizând un vizualizator ELMO cu aplicatția Scottie GO preinstalată sau un smartphone, respectiv o tabletă, pe care va trebui să instalați aplicația, veți scana programul pe care l-a aranjat elevul, făcându-i o fotografie sau înregistrând un videoclip.

După scanarea programului format din blocuri, Scottie îl va executa pe ecranul dispozitivului. Dacă programul a fost scris corect și Scottie finalizează cu succes sarcina, elevul va primi feedback de 3 stele. Dacă sarcina a fost efectuată incorect sau programul ar putea fi mai scurt, elevul va primi un număr mai mic de stele sau i se va cere să rezolve din nou sarcina.

Scottie Go! Basic a fost conceput având în vedere preșcolarii. Blocurile conțin pictograme și sunt special adaptate abilităților copiilor, iar numerele de pe ele susțin învățarea numărării.

Gândindu-ne la cei mici, am creat, de asemenea, o placă de joc mare, dublă (vară / iarnă), pentru a putea învăța și fără a fi nevoie să folosiți aplicația. În această variantă de lucru, executăm programul aranjat cu ajutorul pionilor din lemn. Elementele suplimentare ale jocului sunt cardurile cu provocări, suprapuneri de panou și jetoane pentru compunerea sarcinilor, care dezvoltă creativitatea copiilor și oferă posibilitatea de a crea sarcini noi și de a modifica comenzile. Cardurile, suprapunerile și jetoanele sunt, de asemenea, o soluție excelentă pentru lucrul cu copii deosebit de înzestrați, oferind ore suplimentare de distracție și învățare cu Scottie Go! Basic.

Scottie Go! Basic vă permite să desfășurați cursuri în diferite locuri, cu diferite ocazii, pe diferite dispozitive și în mai multe moduri. După instalarea jocului pe un dispozitiv (Android, iOS sau computer Windows), jocul nu necesită acces la Internet, ceea ce înseamnă că cursurile pot fi organizate practic oriunde, atât la masă, cât și pe covor, și chiar în aer liber.


Cutia de joc conține:

- 53 plăcuțe de carton

- Un cod de licență care vă permite să rulați aplicația pe 3 dispozitive

- 42 jetoane

- 52 de carduri cu provocări

Utilizare recomandată:

 • 4 elevi la o cutie (elevii lucrează în 2 perechi de câte 2)

Specificații tehnice

 • Greutate: 1.61 kg
 • Dimensiuni: 41 × 27 × 6 cm
 • Cerințe tehnice
  • Cerințe minime pentru Android: Android 4.1 sau mai nou, procesor min. 1.5GHz dual core
  • Cerințe minime pentru iOS: minim iOS 8, iPhone 5s, iPad 4th generation sau mai nou
  • Cerințe minime pentru Windows: Windows 7/8/10, 32/64 bit, min. 2GB de RAM, procesor min. Dual Core 1.33GHz, cu cameră video de spate

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.