Scottie Go! Magnetic Blocks - material didactic informatica

Scottie Go! Magnetic Blocks - material didactic informatica
Scottie Go! Magnetic Blocks - material didactic informatica Scottie Go! Magnetic Blocks - material didactic informatica Scottie Go! Magnetic Blocks - material didactic informatica Scottie Go! Magnetic Blocks - material didactic informatica
 • Scottie Go! Magnetic Blocks - material didactic informatica

  MIT-SG-1030
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 523.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Scottie Go! Plăcuțe Magnetice este un set de 53 de plăcuțe mari magnetice care, folosite pe tabla alba de scris, permit profesorilor să introducă noțiuni de programare elevilor de nivel elementar.

Introducere

Scottie Go! Magnetic Blocks  este un material didacticv hibrid inovator care face ca învățarea să fie distractivă, combinând atât spațiul virtual, cât și cel din viața reală. Jocul este alcătuit din două componente - o aplicație și un set de plăcuțe mari magnetice utilizate pentru a alcătui programe care pot fi apoi scanate cu un Vizualizator ELMO, sau cu dispozitivul dvs. mobil, respectiv o cameră web. Conceput atât pentru elevii mai tineri, cât și pentru cei începători, mai mari, Scottie Go! prezintă aproape o sută de căutări de dificultate sporită care vă permit să proiectați algoritmi simpli și mai complecși în timp ce învățați fundamentele programării pe parcurs.

Scottie Go! Plăcuțe Magnetice este un set de 53 de plăcuțe mari care permit profesorilor să introducă noțiuni de programare elevilor de nivel elementar.

Scottie Go! Plăcuțe Magnetice sprijină profesorii care folosesc Scottie Go! Basics sau cu Scottie Go! Edu. Acestea sunt un instrument didactic excelent, durabil, ușor de utilizat și foarte util. Există 53 de blocuri în cutie, pe care profesorul le așează pe tabla de scris alba magnetică pentru a demonstra, analiza și explica copiilor comenzile de programare. Setul de plăcuțe magnetice este compatibil cu Scottie Go! Edu și finalizează 24 de misiuni de la Scottie Go! Basic și Scottie Go! EDU. Plăcuțele sunt foarte mari, mult mai mari decât plăcuțele standard din carton incluse în joc.

La ce vă ajută Scottie Go! Magnetic Blocks

- Plăcuțele magnetice sunt un instrument excelent pentru lucrul cu elevii mai tineri sau cu cei începători, mai mari

- Permit munca în echipă și prezentarea soluțiilor

- Sprijină folosirea metodelor active de predare și de mișcare distractivă

- Sunt destinate utilizării pe o tabla tradițională de scris alba (metalică) sau magnetică

Specificații tehnice

 • Greutate: 1,5 kg
 • Dimensiuni: 24 × 15 × 6 cm
 • Cerințe tehnice
  • Cerințe minime pentru Android: Android 4.1 sau mai nou, procesor min. 1.5GHz dual core
  • Cerințe minime pentru iOS: minim iOS 8, iPhone 5s, iPad 4th generation sau mai nou
  • Cerințe minime pentru Windows: Windows 7/8/10, 32/64 bit, min. 2GB de RAM, procesor min. Dual Core 1.33GHz, cu cameră video de spate

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.