Scottie Go! EDU - material didactic informatica

Scottie Go! EDU - material didactic informatica
Scottie Go! EDU - material didactic informatica Scottie Go! EDU - material didactic informatica Scottie Go! EDU - material didactic informatica Scottie Go! EDU - material didactic informatica Scottie Go! EDU - material didactic informatica Scottie Go! EDU - material didactic informatica
 • Scottie Go! EDU - material didactic informatica

  MIT-SG-1010
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 399.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Scottie Go! EDU este un foarte util material didactic care ajută elevii să învețe noțiuni de bază despre programare, concepte cum ar fi, bucle și variabile. Aplicația setează sarcinile și apoi scanează soluția propusă. După care, aplicația evaluează comenzile prin captarea unei fotografii sau a unui videoclip. Scottie Go! EDU este un partener excelent pentru vizualizatoarele stem și hibrid ELMO, care sunt preîncărcate cu această aplicație.

Introducere

Scottie Go! EDU este primul material didactic hibrid pentru a preda informatica sau programarea: un set de plăcuțe de carton - elementele de bază ale fiecărui program creat în cadrul jocului - și o aplicație software care scanează ansamblul de plăcuțe pentru a acționa asupra personajelor din joc.
Această soluție ajută elevii să învețe noțiuni de bază despre programare, concepte cum ar fi, bucle și variabile. Aplicația setează sarcinile și apoi scanează soluția propusă de către elev prin alcătuirea unei secvențe de program din placuțele de carton. După care, această secvență este evaluată automat de către aplicație prin captarea unei fotografii sau a unui videoclip.
Scottie Go! EDU este un partener excelent pentru Vizualizatoarele ELMO, care sunt preîncărcate cu această aplicație.Învățarea programării cu Scottie Go! Edu


Scottie Go! Edu este un material didactic inovator pentru învățarea programării de către elevii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani. Poate ajuta la dezvoltarea intuiției algoritmice și a competențelor elevilor, în conformitate cu cele mai recente evoluții metodologice.

Pentru profesorii care predau informatica cu acest material didactic, există pregătite planuri complete de lecție. Toate sarcinile permit elevilor să dobândească abilitățile de bază necesare pentru a învăța limbaje de programare.


Programare pentru copii

Scottie Go! Edu este un joc educațional care poate ajuta elevii să-și dezvolte abilități și competențe foarte importante, cum ar fi: gândirea analitică și logică; raționament algoritmic; prezentându-și gândurile și ideile; planificarea și organizarea corespunzătoare a muncii; munca în echipă și dezvoltarea eficientă a proiectului. Prin folosirea gamificării în educație sau a învățării bazate pe joc, copii sunt ajutați să dobândească cunoștințe într-un mod prietenos și interesant.

Scottie Go! Edu ne face cunoștință cu un extraterestru prietenos numit Scottie, a cărui navă spațială se avariază și se prăbușește pe Pământ. Elevii vor trebui să-l ajute pe Scottie să colecteze bucățile de navă împrăștiate pe Pământ pentru a-și putea reface nava sa spațială, programându-i mișcările.

Scottie Go! Edu oferă ore de distracție și învățare rezolvând provocări și misiuni care necesită creativitate pentru a-i permite lui Scottie să-și repare nava spațială și să se întoarcă acasă.


Programarea bazată pe blocuri


Scottie Go! Edu cuprinde o aplicație, precum și blocuri unice de programare din carton, cu 91 de misiuni cu dificultate progresivă. Blocurile special concepute fac distractivă învățarea programării și dezvoltarea competențelor matematice. Folosind blocurile de carton, elevii creează programe pentru a rezolva misiunile prezentate în Aplicația Scottie Go! Edu.

Plăcuțele au tipărite pictograme mari, fiind prevăzute cu decupaje speciale care simplifică construirea unui algoritm vizual pas cu pas.

Predarea Informaticii în ciclul primar și gimnazial cu ajutorul lui Scottie Go!

Fiecare program începe cu blocul BEGIN și se termină cu blocul END. Între ele, elevii inserează blocuri care afișează comenzi specifice, dintre care unele necesită adăugarea de parametri - de exemplu, numărul de pași pe care Scottie trebuie să-i facă. Blocurile de comandă îi permit lui Scottie să interacționeze cu alte personaje și cu mediul său.

Scottie Go! Edu le permite elevilor să învețe concepte fundamentale de programare precum: comenzi simple și complexe, parametrii, bucle, enunțuri condiționate, variabile, funcții. Dacă pe ecran apar 2 sau 1 semn de "X", înseamnă că programul va trebui optimizat. Aplicația vă informează despre soluția incorectă a sarcinii și vă încurajează să o corectați pentru a trece la nivelul următor.

Orele de informatică pot fi realizate prin împărțirea elevilor în grupuri. Fiecare grup ar trebui să aibă cutia cu jocul și un dispozitiv de scanare a blocurilor.

Eroul jocului și scenariul său oferă atât învățare interesantă, cât și distracție nu numai la școală, ci și activități extracurriculare, cursuri și școli de programare. Scottie Go! Edu le permite profesorilor să predea lecții în diverse situații, oriunde și pe o varietate de dispozitive. După instalarea jocului, aplicația nu mai necesită acces la internet, deci poate fi utilizată în aproape orice loc, pe banca școlară, pe covor sau chiar în aer liber.

Codul de licență inclus în cutia Scottie Go! Edu permite utilizatorilor să instaleze aplicația pe trei dispozitive separate și să efectueze toate cele 91 de misiuni special concepute pe fiecare dintre acestea. Se poate descărca totodată și aceeași cantitate de scenarii.

Aplicația Scottie Go! Edu permite elevior să afle detalii despre misiunea de rezolvat, să scaneze liniile de cod create cu ajutorul plăcuțelor de carton și să verifice dacă liniile de cod scanate rezolvă obiectivele misiunii.

După instalarea aplicației Scottie Go! Edu pe un dispozitiv, jucătorii pot selecta o misiune și pot utiliza blocurile de programare pentru a construi programe pe placa de lucru furnizată. Apoi își pot scana liniile de cod folosind funcția foto sau video a camerei lor de pe dispozitivul mobil sau a vizualizatorului ELMO. Dacă programul a fost scris corect și Scottie își îndeplinește sarcina, elevii sunt premiați cu până la trei stele. Dacă liniile pot fi scurtate și optimizate, vor fi acordate doar una sau două stele. Dacă Scottie nu reușește să-și finalizeze misiunea, elevii pot încerca să rescrie liniile programului pentru a găsi o soluție funcțională.

Fiecare set Scottie Go! Edu include:

· 179 blocuri de programare;

· o licență eligibilă pentru 3 dispozitive;

· un organizator;

· o placă de lucru pe care se asambleaza placuțele de programare;

· manualul Scottie Go!

Specificații tehnice

 • Greutate: 1,33 kg
 • Dimensiuni: 41 × 27 × 6 cm
 • Cerințe tehnice
  • Cerințe minime pentru Android: Android 4.1 sau mai nou, procesor min. 1.5GHz dual core
  • Cerințe minime pentru iOS: minim iOS 8, iPhone 5s, iPad 4th generation sau mai nou
  • Cerințe minime pentru Windows: Windows 7/8/10, 32/64 bit, min. 2GB de RAM, procesor min. Dual Core 1.33GHz, cu cameră video de spate


Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.