• Producatori
2,641.00 lei
1,490.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Vizualizatorul 4K Intuitiv ELMO L-12G - Camera de Documente - 17%
5,550.00 lei 4,585.00 lei
Vizualizatorul ELMO L-12W -  Super Promotie!!! - 21%
4,600.00 lei 3,640.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Vizualizatorul STEM ELMO MA-1 - Camera de Documente - 10%
3,960.00 lei 3,560.00 lei
Vizualizatorul USB Online GO ELMO OX-1 - Camera de Documente - 17%
1,300.00 lei 1,080.00 lei
Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!! - 25%
2,650.00 lei 1,990.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Compania ELMO Japonia a creat în 1980 primul Vizualizator, numit și Cameră de Documente sau Documet Cameră. Scopul a fost de a ușura învățarea prin sprijinirea prezentărilor, apropierea oamenilor și încurajarea schimbului de idei . Ajuns la a șaptea generație, acest produs a devenit opțiunea nr.1 a profesorilor din întreaga lume care folosesc tehnologia în predare. Dar ELMO oferă mult mai mult decât vizualizatoare, așa că explorați acest segment EduVolt - partener oficial ELMO în România - pentru a vedea toate soluțiile disponibile.

Ce sunt produsele ELMO? 

Produsele educaționale ELMO sunt instrumente interactive esențiale pentru predarea la clasă: vizualizatoare ELMO, tablete interactive ELMO, sisteme de răspuns interactiv ELMO, etc. Aceste produse sunt însoțite de o serie de accesorii și componente de rezervă, pe care le vom prezenta în aceasta categorie.

Care sunt beneficiile unui Vizualizator ELMO L-12iD? 

Cel mai cunoscut dintre acestea este Vizualizatorul ELMO este Vizualizatorul ELMO L-12iD este un instrument conceput pentru profesorii care doresc să incorporeze tehnologia în predare la clasa secolului XXI.

Cu Vizualizatorul ELMO L-12iD dascălii pot acum crea lecții dinamice care îmbunătățesc învățarea, interacțiunea, creativitatea și performanța școlară a elevilor, folosind resursele clasice, precum manualele școlare, atlase, cărți, fisele de lucru, material didactic clasic, chiar și ecranul propriului mobil. L-12iD este acum echipat cu intrare HDMI și o telecomandă nou-nouță, foarte utilă.

De ce este esențial un Vizualizator ELMO? 

Elmo a creat aceste puternice instrumente educaționale pentru a ajuta profesorii să genereze un mediu de învățare mai eficient, autentic și atractiv.

Vizualizatorul ELMO este instrumentul esențial pentru predarea în clasa interactivi. Acesta a fost conceput că o soluție intermediart între predarea clasică și predarea cu ajutorul tehnologiei. Este ideal pentru profesorii incepitori în folosirea tehnologiei la predare. Vizualizatorul ELMO este extrem de ușor de folosit, funcționand prin simpla apăsare a unui buton. Se conectează la un videoproiector sau monitor, și nu aveți nevoie de calculator.Denumit și Document Cameră, Flex Camera sau Camera de documente, Vizualizatorul ELMO L-12iD este un instrument conceput pentru profesorii care doresc să incorporeze tehnologia în predare la clasa secolului XXI. 

Care sunt beneficiile cheie achiziționări de la Eduvolt?
1. Transport gratuit: Mobilier Scolar la comenzile de peste 13.000 RON + TVA
(doar în categoria de Material didactic se poate comunica și Transport gratuit Material didactic la comenzile de peste 200 RON)
2. Calitate Superioară: Mobilierul nostru este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.
3. Inovație și Design: Produsele noastre nu doar că arată bine, dar sunt și ergonomice, contribuind la confortul și productivitatea elevilor.
4. Angajament față de Mediu: Prin utilizarea materialelor ecologice și eliminarea PAL-ului, facem un pas important către un viitor mai verde.
5. Consiliere personalizată: Ceea ce ne face unici, este modalitatea, răbdarea și profesionalismul cu care sfătuim clienții noștri înspre cele mai potrivite alegeri pentru confortul elevilor. Această consiliere este oferită atât Pre cât și Post Vânzării.
6. Experiență de peste 20 de ani: Avem peste 20 de ani de experiență în domeniul educațional.