• Producatori
2,641.00 lei
1,490.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Vizualizatorul 4K Intuitiv L-12G - Camera de Documente - 17%
5,550.00 lei 4,585.00 lei
Vizualizatorul Compact STEM ELMO MO-2 - Camera de Documente - 11%
2,800.00 lei 2,490.00 lei
6,050.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
215.00 lei
Vizualizatorul STEM ELMO MA-1 - Camera de Documente - 10%
3,960.00 lei 3,560.00 lei
Vizualizatorul USB Online GO ELMO OX-1 - Camera de Documente - 9%
1,300.00 lei 1,189.00 lei

Compania ELMO Japonia a creat in 1980 primul Vizualizator, numit și Cameră de Documente sau Documet Camera. Scopul a fost de a ușura învățarea prin sprijinirea prezentărilor, apropierea oamenilor și încurajarea schimbului de idei . Ajuns la a șaptea generatie, acest produs a devenit opțiunea nr.1 a profesorilor din întreaga lume care folosesc tehnologia în predare. Dar ELMO oferă mult mai mult decât vizualizatoare, așa ca explorați acest segment Eduvolt - partener oficial ELMO în România - pentru a vedea toate soluțiile disponibile.

Produsele educationale ELMO sunt instrumente interactive esențiale pentru predarea la clasă: vizualizatoare ELMO, tablete interactive ELMO, sisteme de raspuns interactiv ELMO, etc. Aceste produse sunt insotite de o serie de accesorii si componente de rezerva, pe care le vom prezenta in aceasta categorie.

Cel mai cunoscut dintre acestea este Vizualizatorul ELMO. Denumit si Document Camera, Flex Camera sau Camera de documente, Vizualizatorul ELMO L-12iD este un instrument conceput pentru profesorii care doresc sa incorporeze tehnologia in predare la clasa secolului XXI.

Cu Vizualizatorul ELMO L-12iD dascalii pot acum crea lectii dinamice care imbunatatesc invatarea, interactiunea, creativitatea si performanta scolara a elevilor, folosind resursele clasice, precum manualele scolare, atlase, carti, fisele de lucru, material didactic clasic, chiar si ecranul propriului mobil. L-12iD este acum echipat cu intrare HDMI și o telecomanda nou-nouta, foarte utila.

Elevi angajati in invatare cu ajutorul Vizualizatorului ELMO

Vizualizatorul ELMO este instrumentul esential pentru predarea in clasa interactivi. Acesta a fost conceput ca o solutie intermediart intre predarea clasica si predarea cu ajutorul tehnologiei. Este ideal pentru profesorii incepitori in folosirea tehnologiei la predare. Vizualizatorul ELMO este extrem de usor de folosit, funcționand prin simpla apasare a unui buton. Se conecteaza la un videoproiector sau monitor, si nu aveti nevoie de calculator.

Denumit si Document Camera, Flex Camera sau Camera de documente, Vizualizatorul ELMO L-12iD este un instrument conceput pentru profesorii care doresc sa incorporeze tehnologia in predare la clasa secolului XXI.

Elmo a creat aceste puternice instrumente educationale pentru a ajuta profesorii sa genereze un mediu de invatare mai eficient, autentic si atractiv.