Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!!

- 25%
Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!!
Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!! Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!! Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!! Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!! Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!! Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!! Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!! Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!!
 • Vizualizatorul 4K ELMO MX-P3 - Super Promotie!!!

  IT-M3082
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Pret vechi: 2,650.00 lei
  1,990.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Caracteristici:
• Rezoluție 4K pentru imagini briliante
• Ieșiri HDMI și VGA
• Transmisie fină de imagini la 60fps in FullHD
• Cap flexibil pentru orientări variate
• Microfon incorporat
• Format ultraportabil (550g)
• 5 ani garanție


ELMO MX-P3 - vizualizatorul ultra portabil cu rezolutie de 4K - Super Promotie! 

Ca interfață între lumea analogică și cea digitală, ELMO MX-P3 vă îmbunătățește prezentarea cu sau fără computer. Vă permite să afișați întregii audiențe tipărituri, obiecte 3D sau orice doriți să evidențiați în detaliu. Este super subțire și ușor. Luați-l oricând și oriunde doriți să faceți cea mai bună prezentare și salvați-o pe un card SD.


Caracteristici:
• Ieșire nativă 4K prin HDMI/USB
• Ieșire multiplă HDMI/VGA/USB
• Doar 22 mm grosime și greutate de 460 g 
• Zoom digital x16
• Focalizare automată cu o singură apăsare
• SD pentru înregistrare (nu pentru redare)
• Microfon Încorporat
• 5 ani garanție


Cu un terminal de ieșiri care oferă HDMI, RGB și USB 2.0, vă puteți conectați fără probleme la o gamă largă de dispozitive. Acest vizualizator oferă și un slot de card SD.

Cu o greutate de doar 460g, structură flexibilă și configurare ușoară, MX-P3 este soluția perfectă pentru orice prezentare.

Utilizați MX-P3 ca și cameră web de înaltă rezoluție. Compatibilitatea plug-and-play înseamnă că nu este nevoie de instalare de software sau drivere.


Elmo MX-P

MX-P2 se conectează la calculator prin conexiunea USB 2.0, fiind plug-and-play. Rezultă un transfer de imagine de înaltă calitate, de până la 60 de cadre pe secundă în Full HD si 30 de cadre pe secundă în True 4K.

MX-P3 se poate conecta și direct la videoproiector sau ecran prin ieșirea HDMI sau VGA.

Modelul MX-P3 cântărește numai 460g și cu dimensiunile sale compacte de 29 x 8,2 x 2,2 cm se potrivește confortabil în orice servietă.

Zoom de 16x în True 4K
Ultra HD

Zoom 16x

MX-P3 oferă zoom digital de 16x la rezoluție 4K, captând videoclipuri în True 4K la 30fps sau Full HD la 60fps fără nicio pierdere de calitate.Ieșiri HDMI/VGA/USB 

MX-P3 are opțiuni de ieșire USB 2.0, HDMI și RGB/VGA pentru a se conecta perfect la o mare varietate de dispozitive. MX-P3 are, de asemenea, un slot pentru card SD pentru salvarea imaginilor și videoclipurilor.


Foarte ușor - 460 g

Cu o greutate de numai 460 g, MX-P3 este complet portabil - ceea ce îl face perfect pentru prezentările în deplasare.Flexibil

MX-P3 este echipat să se răsucească, să se îndoaie și să se plieze, ceea ce o face una dintre cele mai flexibile vizualizatoare din gama ELMO. MX-P3 se poate plia la fel de mic ca multe smartphone-uri.


Tăblița de scris MX

Folosiți vizualizatorul MX-P3 împreună cu Tăblița de Scris MX cu suprafață de scris pentru marker, cu ștergere uscată, extrem de utilă în timpul prezentărilor. Tăblița de scris nu este inclusă - se comandă opțional.

SPECIFICAȚII


UNITATE PRINCIPALĂ
ALIMENTAREDC5V
CONSUM4.0W (cu USB-ul conectat)
6.0W (cu HDMI/RGB conectat)
DIMENSIUNI EXTERIOARE(desfășurat) 343mm x 82mm x 302mm
(pliat) 290mm x 82mm x 22mm
GREUTATE460g
TERMINAL EXTERN DE CONTROL USB 2.0 tip C x1
OPTICĂ
LENTILEF=2.0
CADRE PE SECUNDE (FPS)30fps la 4K, 60fps la 1080
ZOOM16x Digital
FOCUSAuto (one push)
suprafața filmată374×281mm @ 4:3
rezoluția 4K (3840x2160) via USB
FUNCȚII
luminozitate7 niveluri de luminozitate
rotirea imaginii0° / 180°
DISPOZITIV DE ILUMINARE
ILUMINARELED ALB
Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.

P Produse similare