Tabla Inteligenta 96'' - Interactiva | Scolara | 10 Atingeri - EvoBoard IB-96P

Tabla Inteligenta 96'' - Interactiva | Scolara | 10 Atingeri - EvoBoard IB-96P
Tabla Inteligenta 96'' - Interactiva | Scolara | 10 Atingeri - EvoBoard IB-96P Tabla Inteligenta 96'' - Interactiva | Scolara | 10 Atingeri - EvoBoard IB-96P Tabla Inteligenta 96'' - Interactiva | Scolara | 10 Atingeri - EvoBoard IB-96P Tabla Inteligenta 96'' - Interactiva | Scolara | 10 Atingeri - EvoBoard IB-96P Tabla Inteligenta 96'' - Interactiva | Scolara | 10 Atingeri - EvoBoard IB-96P Tabla Inteligenta 96'' - Interactiva | Scolara | 10 Atingeri - EvoBoard IB-96P Tabla Inteligenta 96'' - Interactiva | Scolara | 10 Atingeri - EvoBoard IB-96P Tabla Inteligenta 96'' - Interactiva | Scolara | 10 Atingeri - EvoBoard IB-96P
 • Tabla Inteligenta 96'' - Interactiva | Scolara | 10 Atingeri - EvoBoard IB-96P

  IT-M64
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 3,035.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Model tabla interactiva: IB-96P

Diagonala proiectiei: 96"

Raport de aspect: 16:10

Multi Touch: 10 puncte de atingere simultana

Tehnologie optica cu infrarosu

Tavita marker: NU

Model tabla interactiva: IB-96P

Diagonala proiectiei: 96"

Raport de aspect: 16:10

Multi Touch: 10 puncte de atingere simultana

Tehnologie optica cu infrarosu

Tavita marker: NU

Dotari optionale:
 • Tavita inteligenta pentru table interactive, Evoboard Ipentray, Aluminiu; Detectie multicolor si radiera. Culoarea asociata marker-ului poate fi detectata automat atunci cand acesta este ridicat. Functia de detectie este functionala cu radiera, culorea rosu, culoarea albastru si, respectiv, cea neagra - 199,99 RON cu TVA inclus
 • Stilou inteligent pentru table interactive Evoboard IPEN, Wireless 2.4GHz - este echipat cu sase butoane cu operatiuni variate, un intrument puternic pentru predarea interactiva - 187 RON cu TVA inclus
 • Stand mobil pentru solutii interactive Blackmount INTMOB1 - Fabricat din otel vopsit in camp electrostatic; culoare gri; Echipat atat cu roti pentru mobilitate sporita cat si cu picioare pt o stabilitate mai buna - 1699,99 RON cu TVA inclus
 • Tavita pentru marker pentru table interactive, Evoboard Opentray, Aluminiu - 58,99 RON cu TVA inclus

Descriere:

Educatia digitala este din ce in ce mai prezenta in invatamantul din Romania, evolutiile din domeniul tehnologiei ducand la schimbari fundamentale ale modului prin care copiii invata, propunand o abordare practica a curriculei scolare, cu scopul de a incuraja implicarea elevilor dar si de a le usura asimilarea de cunostinte.

Departe de a fi o metoda de predare rezervata numai invatamantului prescolar, primar, gimnazial si liceal (gradinite, scoli, licee) notiunea de clasa interactiva poate fi intalnita pana la cele mai inalte etape ale educatiei (universitati), avand nenumarate beneficii. O mai buna interactiune intre participanti si un angajament mai mare din partea acestora, plus diversitatea lectiilor prin multitudinea de instrumente educative si experimentele simulatoare pentru diferite materii, sunt doar cateva dintre acestea.Tabla interactiva multi-touch EVOBOARD IB-96P are un sistem de detecţie cu senzori de imagine in infrarosu si suporta pana la 10 puncte de atingere, fiind prevazuta cu 22 de butoane complet personalizabile pe fiecare laterala a acesteia.

Tehnologia inovativa si software-ul multidisciplinar disponibil atat in limba romana cat si in alte limbi de circulatie internationala ofera profesorilor posibilitatea de a-si pune creativitatea in slujba realizarii unor experiente extrem de atractive pentru elevi si studenti.­­ De asemenea, aceasta poate fi folosita cu succes si in mediul de afaceri oferind instrumentele necesare pentru a face prezentarile mult mai dinamice si collaborative

Este usor de montat si folosit, cu ajutorul interfetei HID nefiind necesara instalarea vreunui driver, rama ultra-subtire din aliaj de aluminiu ii ofera un aspect placut, iar consumul de energie este foarte scazut.


Software-ul proprietar al tablei interactive EVOBOARD IB-96P este corelat cu curricula scolara din Romania si ofera o galerie impresionanta cu materiale pentru chimie, fizica si matematica. De asemenea, exista posibilitatea de a fi personalizat cu elemente specifice fiecarei materii in parte – exemple: arta, sport, istorie, limba romana, tehnologie, religie, economie, limbi straine.


Printre functiile specifice de o importanta deosebita ale acestuia, se numara: deschidere document, import, salvare, tiparire, trimitere email, impartirea paginii de lucru in doua sau trei parti, schimbarea limbii, salvarea paginilor lucrate ca fisier de tip: imagine (jpg, gif...), Microsoft Office (pptx, docx sau pdf, adaugare pagina, inregistrare video, redare video, recunoasterea scrisului de mana, posibilitatea de a scrie cu diferite tipuri de creion: stilou, pensula, evidentiator, creion recunoastere forma, creion creativ cu peste 30 tipuri de texturi si grosimi diferite la care se pot adauga si altele personalizate si creion cu efect laser.


Recunoasterea gesturilor este o functionalitate prin care tabla interactiva devine o solutie dinamica iar prezentarile capata mai mult interes.Alte caracteristici ale soft-ului, extrem de utile in procesul de predare si invatare: rotire, mișcare și redimensionare a obiectelor, recunoașterea automată și optimizarea formelor geometrice, lucrul cu instrumente virtuale pentru operații precise (compas, triunghi si rigla), plus posibilitatea de a folosi functia de spot luminos cu diametru personalizabil de diferite forme (elipsa, dreptunghi, triunghi si octogon) pentru a cauta sau evidentia elementele dintr-o pagina. Cu toate ca soft-ul este intuitiv si foarte usor de utilizat, se poate accesa oricand manualul de utilizare in limba romana care poate fi gasit in meniul Ajutor.Software

Posibilitatile sunt nelimitate atunci cand profesorii si studentii au la indemana o tabla EVOBOARD IB-96P si puternicul soft DrawView pentru a se bucura de experiente interactive unice si spectaculoase in procesul de invatare.Specificatii tehnice:


EVO Board IB-96P

Format

16:10

Dimensiuni exterioare mm

2082*1262

Dimensiuni interioare mm

1990*1170

Dimensiuni suprafata proiectie mm

1832*1145

Lungimea diagonalei exterioare inch

95.8 inch

Lungimea diagonalei exterioare mm

2435 mm

Lungimea diagonalei active inch

90.9 inch

Lungimea diagonalei active mm

2308 mm

Lungimea diagonalei de proiectie inch

85.1 inch

Lungimea diagonalei de proiectie mm

2162 mm

Greutate

21.00 kg

Atingere cu degetul

Da

Tehnologie atingere

Infrarosu

Numar atingeri simultane

10

Gesturi

Da

Recunoasterea atingerii

Da

Numar atingeri simultane - pentru scris

10

Modalitate schimb cerneala - mouse

Din meniul software si buton de pe suprafata tablei

Markere

3

Tavita pentru markere

tavita pasiva sau optional tavita activa (detecteaza automat instrumentul selectat)

Rezolutie

32768 x 32768

Timp de raspuns

8 ms

Precizie

2.00 mm

Calibrare (puncte)

4

Sisteme de operare

Windows, Linux, Mac, Android

Alimentare

USB 2.0 (Full-speed)

Butoane laterale (Hotkeys)

22 pe fiecare parte

Consum

5V Consum mediu de energie <2.5W, @5V
Accesorii incluse:

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.