• Producatori
Tableta Huawei MediaPad T3 10 - 21%
939.00 lei 739.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
1,299.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Tableta Huawei MediaPad T5 10 LTE WiFi + SIM Gray (53010PEW) - 6%
1,150.00 lei 1,079.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Ce înțelegem prin "tehnologie"?

Termenul "tehnologie" se referă la progresele înregistrate în metodele și instrumentele pe care le folosim pentru a rezolva probleme sau pentru a atinge un obiectiv. În sala de clasă, tehnologia poate cuprinde toate tipurile de unelte de la creion, hârtie și tablă de joasă tehnologie până la utilizarea calculatorului, a echipamentelor audio-video, a tablelor interactive sau mai nou, a tehnologiei de realitate virtuală și multe altele.

Cele mai noi tehnologii ne permit să experimentăm lucruri în sălile de clasă fizice și virtuale, fapt care nu a fost posibil înainte. Ceea ce utilizați depinde în mod fundamental de ceea ce încercați să realizați.

De ce este impoartant invatarea VR?
Predarea cu ajutorul tehnologiei - realitate virtuala si augmentata scolara Classvr si table interactive. Predarea cu ajutorul tehnologiei poate aprofunda învățarea elevilor prin susținerea obiectivelor instructive. Cu toate acestea, poate fi o provocare să selectați "cele mai bune" tehnologii, fără a vă pierde din vedere obiectivele pentru învățarea elevilor. Odată identificată, integrarea acestor instrumente cu toate că poate fi ea însăși o provocare, reprezintă o experiență de deschidere a ochilor.

Cum vă poate ajuta tehnologia?

Instrumentele de colaborare online, cum ar fi cele din Google Apps, permit studenților și instructorilor să partajeze documente online, să le editeze în timp real și să le proiecteze pe un ecran. Acest lucru le oferă studenților o platformă colaborativă în care să se gândească la idei și să-și documenteze munca folosind texte și imagini.

Tabla Interactivă Smart permite dascălilor să încorporeze fotografii, diagrame, clipuri video și fișiere de sunet de înaltă rezoluție pentru a mări conținutul textului și al lecțiilor verbale.

Tenhnologia de Realitate Virtuală ClassVR reprezintă un amplificator de simțuri pentru elevi, permițând cadrelor didactice o predare interactivă si extrem de atrăgătore. Transpunerea virtuală elevilor in intimitatea mediilor si informațiilor curriculare generează o ințelegere mult îmbogățită asupra subiectelor predate.

Instrumentele audio-video permit cadrelor diactice să înregistreze prelegeri direct de pe calculatorul lor, fără echipamentul elaborat sau suplimentar al clasei. Luați în considerare înregistrarea prelegerilor dvs. pe măsură ce le dați și apoi le încărcați pentru ca elevii să le poată revedea. Studiile arată că postarea de cursuri înregistrate nu diminuează participarea, iar elevii apreciază cu adevărat posibilitatea de a revizui prelegerile în ritm propriu.