De ce să alegi mobilier birou pentru sala profesorală de la EduVolt?

1. Ergonomie și Confort
Mobilierul nostru este compact și confortabil, ideal pentru susținerea ședințelor. Este potrivit pentru instituțiile unde sunt necesare zone de ședere confortabile și spații de conferință pentru profesori și personalul administrativ.

Varietate și Calitate Superioară

Oferim două categorii de mobilier: mobilier de birou și mobilier pentru sala profesorală. Toate seturile noastre sunt de calitate superioară și includ mese și scaune. Punem la dispoziție o gamă variată de mobilier care asigură confortul și funcționalitatea necesare pentru ședințe, la un preț accesibil. 

Care sunt beneficiile cheie achiziționări de la Eduvolt?
1. Transport gratuit: Mobilier Școlar la comenzile de peste 13.000 RON + TVA
(doar în categoria de Material didactic se poate comunica și Transport gratuit Material didactic la comenzile de peste 200 RON)
2. Calitate Superioară: Mobilierul nostru este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.
3. Inovație și Design: Produsele noastre nu doar că arată bine, dar sunt și ergonomice, contribuind la confortul și productivitatea elevilor.
4. Angajament față de Mediu: Prin utilizarea materialelor ecologice și eliminarea PAL-ului, facem un pas important către un viitor mai verde.
5. Consiliere personalizată: Ceea ce ne face unici, este modalitatea, răbdarea și profesionalismul cu care sfătuim clienții noștri înspre cele mai potrivite alegeri pentru confortul elevilor. Această consiliere este oferită atât Pre cât și Post Vânzării.
6. Experiență de peste 20 de ani: Avem peste 20 de ani de experiență în domeniul educațional.