Balanta ( cantar ) digitala didactica, capacitate 0 - 5.000 g

- 12%
Balanta ( cantar ) digitala didactica, capacitate 0 - 5.000 g
Balanta ( cantar ) digitala didactica, capacitate 0 - 5.000 g Balanta ( cantar ) digitala didactica, capacitate 0 - 5.000 g Balanta ( cantar ) digitala didactica, capacitate 0 - 5.000 g
 • Balanta ( cantar ) digitala didactica, capacitate 0 - 5.000 g

  TE10022
  Disponibilitate:

  Indisponibil

  Balanta ( cantar ) digitala didactica, capacitate 0 - 5.000 g
 • Pret vechi: 325.00 lei
  285.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Cântar pentru clasă, capacitate 5.000g - Acest cântar compact este perfect pentru sălile de clasă şi pentru laboratoarele de ştiinţe. Afişajul digital lizibil şi butoanele mari, îl fac potrivit atât pentru elevii mai mici, cât şi pentru cei mai mari.

Vârsta recomandată: peste 8 ani
Aceasta balanta digitala compacta este perfecta pentru sălile de clasă şi pentru laboratoarele de ştiinţe. Afişajul digital lizibil şi butoanele mari, îl fac potrivit atât pentru elevii mai mici, cât şi pentru cei mai mari.

Scala de cantarire: de la 0 g pana la 5000 g

Măsurați mai multe tipuri de substante lichide și/ sau solide la o singură masurare, utilizand funcția „Adăugați și cântăriți”.

Funcţionează cu două baterii AA. De la butonul UNIT puteţi alege conversia dintre grame şi uncie.

Se utilizează în cadrul lecţiilor de Chimie, Fizica, Biologie, Ecologie si Matematică, individual sau în grupuri mici. Elevii măsoară şi compară greutăţi, folosind unităţi de măsură standard: gramul. Formează competenţa de comparare a unor greutăţi din mediul apropiat, prin intermediul unor măsuri ale lor.
Dezvoltă capacitatea de a rezolva diverse probleme.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.

P Produse similare
Easi View - Camera document - 13%
1,150.00 lei 998.00 lei
Flexi Scope - Microscop Interactiv cu fir - 16%