UnivTest Reader Analist (LICENTA INDIVIDUALA)

UnivTest Reader Analist (LICENTA INDIVIDUALA)
 • UnivTest Reader Analist (LICENTA INDIVIDUALA)

  UNIV-RE
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 519.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Softuri teste evaluare

UnivTest Reader Analist este considerat tot o aplicaţie de bază UnivTest, cum sunt UnivTest Generator sau UnivTest Evaluator, rolul său fiind deosebit de important atunci când se doreşte accesarea rapidă a testelor nerezolvate sau rezolvate şi, mai ales, atunci când sunt necesare operaţiuni de gestionare a materialelor rezultate în urma testărilor de grup (examene, concursuri şcolare, lucrări de control etc.), efectuate în manieră clasică sau în laboratoarele IT, cu ajutorul calculatoarelor.

Testele pot fi tratate atât individual (deschidere, corectare, studierea soluţiilor, tipărire, eliberare diplomă etc), cât şi global (stocarea datelor, centralizarea rezultatelor, tipărirea globală a testelor şi a diplomelor) etc.

Cu ajutorul aplicaţiei UnivTest Generator Pro (sau Express) se proiectează testele de evaluare apoi, cu ajutorul aplicaţiei UnivTest Evaluator se susţin evaluările propriu-zise, dar când testările de grup sunt finalizate şi rezultatele sunt adunate laolaltă, atunci intervine UnivTest Reader Analist, care ordonează rezultatele în funcţie de notele obţinute şi de timpii de rezolvare realizaţi, care alcătuieşte tabelele de rezultate care se pot printa şi afişa în locuri vizibile, sau exportă aceste tabele în format HTML pentru a fi postate online etc. Totodată, cu UnivTest Reader Analist se pot corecta şi nota testele rezolvate care conţin itemi non-grilă, fiind singura aplicaţie a platformei care îndeplineşte această funcţie.

Particularităţi interesante, dar şi deosebit de folositoare, ale acestei aplicaţii mai sunt:

 • Printr-o singură comandă, UnivTest Reader Analist poate printa toate testele aflate într-un director al unui calculator. Practic, aplicaţia inventariază testele, le încarcă şi le printează succesiv;
 • Printr-o singură comandă, UnivTest Reader Analist poate extrage şi printa diplomele corespunzătoare tuturor testelor aflate într-un director al unui calculator. La fel, aplicaţia inventariază testele, le extrage diplomele (numai dacă acestea îndeplinesc condiţia notei minime) şi le printează succesiv.
 • Prin aceste particularităţi, UnivTest Reader Analist se dovedeşte a fi fiind singura aplicaţie cunoscută care poate realiza această performanţă.


Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.

P Produse similare