UnivTest Evaluator (LICENTA INDIVIDUALA)

UnivTest Evaluator (LICENTA INDIVIDUALA)
 • UnivTest Evaluator (LICENTA INDIVIDUALA)

  UNIV-EV
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 355.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Componentă a grupajului UnivTest, aplicaţia UnivTest Evaluator este un excelent instrument de valorificare a testelor realizate cu UnivTest Generator. Destinată utilizării individuale, prin modul în care reproduce condiţiile de examinare, testare (cronometrarea timpului de rezolvare, interzicerea întreruperilor, accesul limitat la soluţii, rezolvări etc.), aplicaţia UnivTest Evaluator transpune utilizatorul în mediul ideal pentru exersare, învăţare şi autoevaluare.

Pentru a se putea adapta preferinţelor tuturor utilizatorilor, Univtest Evaluator poate funcţiona în două moduri diferite, astfel:

 • Pagini virtuale (test clasic) – mod în care utilizatorului i se prezintă testul pe pagini virtuale şi care simulează testările clasice din sala de clasă, adică rezolvarea pe coli de hârtie. Itemii de pe aceeaşi pagină se pot vizualiza simultan, iar la testare grilă elevul trebuie să bifeze răspunsurile alese într-o rigletă verticală alăturată;
 • Fereastră navigare itemi – mod în care utilizatorul poate vizualiza simultan numai un singur item, trecând de la un item la altul cu butoanele de navigare stânga-dreapta. La testare grilă, elevul poate alege răspunsurile corecte prin bifarea directă a textelor acestora.

Un foarte mare avantaj al utilizării acestei aplicaţii este acela că testele grilă, imediat după finalizarea rezolvării, sunt corectate automat de către calculator, persoana examinată primind un raport complet asupra corectitudinii rezolvării şi asupra rezultatelor finale sau parţiale (aplicaţia corectează numai itemii de tip grilă; dacă testul rezolvat conţine atât itemi grilă, cât şi itemi non-grilă, corectarea va fi parţială). Datorită acestui avantaj, aplicaţia este extrem de folositoare persoanelor care se pregătesc individual şi exersează în particular rezolvarea testelor de evaluare, în vederea îmbunătăţirii situaţiei şcolare sau a susţinerii examenelor.

Fiindcă, după încheierea rezolvării, utilizatorul primeşte acces nelimitat la soluţii, rezolvări şi baremuri notare, având astfel posibilitatea de a compara rezolvările efectuate cu cele prescrise, aplicaţia este şi un excelent instrument de învăţare. În plus, pentru stimularea subiecţilor examinaţi, dar şi pentru divertisment, aplicaţia eliberează diplome de merit simultan cu afişarea rezultatelor, dacă acestea îndeplinesc condiţia notei minime stabilită în etapa de proiectare a fiecărui test.

Fiindcă platforma UnivTest nu este specifică unei anumite metodologii de testare, cu ajutorul ei se pot proiecta şi valorifica teste adresate oricărui domeniu, nu numai acele teste destinate învăţământului. Astfel, platforma UnivTest poate fi utilizată cu deosebit succes şi în testările pentru obţinerea permisului de conducere auto sau a permisului de conducere barcă de agrement, în testările organizate în cabinete psihopedagogice sau pentru selectarea după anumite criterii a salariaţilor unei întreprinderi etc.

Pentru a fi folosită cu maximă eficienţă, aplicaţia UnivTest Evaluator trebuie instalată într-un laborator IT. Drept urmare, pentru a facilita achiziţionarea într-un număr mai mare de licenţe, se pot oferi la cerere pachete promoţionale de 5-10 licenţe.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.

P Produse similare