Care sunt unele dintre cele mai bune activități de învățare STEAM de pe internet? Există atât de multe idei de descoperit, dar cele 6 resurse de mai jos sunt adevărate mine de aur. Fiecare activitate aduce atragerea artelor în STEM în moduri distractive și captivante pe care le vor plăcea elevilor.

Creativitatea este moneda secolului 21, ceea ce înseamnă că națiunile creative și indivizii creativi sunt pregătiți să prospere. Artele nu mai sunt ornamentale - sunt fundamentale. Pe măsură ce aplicăm din ce în ce mai mult creativitatea în învățare, oferim elevilor noștri șanse crescânde de a se exprima și de a realiza o învățare autentică puternică.

6 surse pentru activități de învățare STEAM

Această listă rapidă de activități de învățare pentru STEAM vă va oferi literalmente sute de idei de explorat.

Lemon Lime Adventures: Autorul acestui blog, Danya, explică că a început Lemon Lime Adventures ca "un loc în care să documentez viața pentru mine însămi, un fel de priză creativă. Speranțele mele au evoluat spre dezvoltarea unui loc în care cititorii pot găsi idei, resurse și reasigurare. " Acest link oferă peste 50 de activități amuzante de învățare STEAM pe care să le încercați.

Edutopia STEAM Resources: Edutopia face întotdeauna lucrurile bine, iar acest link nu face excepție. Urmați-l pentru a explora informații și instrumente și aduceți artele și umanismul în activitățile bazate pe STEM.

Left Brain, Craft Brain: Acesta este un alt blogger independent, pe nume Anne, o fostă ingineră care scrie despre „modalități meșteșugite de a încuraja puterea creierului copiilor noștri”. Binenteles, STEM și STEAM sunt domeniile ei preferate. Încercați această listă cu mai mult de 30 de activități de la bloggeri creativi de pe Web.

Babble Dabble Do: Acest blog este despre cum să fii la maximul creativ într-o lume saturată de tehnologie. Aici se află o listă distractivă de activități creative de învățare STEAM pentru elevii mai tineri.

We Are Teachers: We Are Teachers aduce idei practice în clasă, freebies și sfaturi de la profesor la profesor pentru dascălii de pretutindeni. Acest link de pe site-ul lor oferă 10 proiecte frumoase de la Specialitatea școlară care duc învățarea de la STEM la STEAM.

Education Closet: Fondat de Susan Riley, Education Closet este un hub digital de învățare pentru integrarea artelor și STEAM. Există o mulțime de resurse STEAM aici pentru orice clasă.