Introducere pentru Scottie Go!Scottie Go! este o soluție hibridă pentru predarea informaticii: un set de plăcuțe de carton - constituind elementele de bază ale fiecărei linii de cod de folosit în cadrul jocului - și o aplicație software care scanează plăcuțele pentru a dirija personajele din joc.

Scottie Go! implică toate conceptele de bază ale programării, variind de la instrucțiuni de bază, bucle, condiționale până la variabile și funcții și poate fi folosit ca instrument de bază pentru introducerea și predarea informaticii.

Versiunile Scottie Go!Scottie Go! Basic este versiunea jocului dedicată lucrului cu copiii mai mici. Spre deosebire de alte versiuni, Scottie Go! Basic conține plăcuțe mai mari și o tablă de joc concepută pentru a permite copiilor să se joace fără a utiliza o aplicație.

Scottie Go! Starter Kit EDU este o versiune introductivă a lui Scottie Go! EDU. Setul de start permite profesorilor să predea informatica fără a se angaja într-un joc complet. Acest kit include 30 de plăcuțe de carton și primele 12 nivele de Scottie Go! EDU.


Scottie Go! EDU ajută elevii să învețe conceptele de bază de programare, cum ar fi, bucle și variabile. Aplicația setează sarcinile, scanează soluția propusă și evaluează comenzile prin captarea unei fotografii sau a unui videoclip.


Scottie Go! Plăcuțe Magnetice este un set de 53 de plăcuțe mari care permite profesorilor să introducă noțiuni de programare elevilor de nivel elementar. Setul este compatibil cu aplicația Scottie Go! EDU și le permite elevilor să rezolve primele 24 de misiuni.

Vizualizatoare Compatibile


L-12W