Pachet SMART SBM787V + Videoproiector + Suport Videoproiector

Pachet SMART SBM787V + Videoproiector + Suport Videoproiector
Pachet SMART SBM787V + Videoproiector + Suport Videoproiector Pachet SMART SBM787V + Videoproiector + Suport Videoproiector
 • Pachet SMART SBM787V + Videoproiector + Suport Videoproiector

  IT-M56
  Disponibilitate:

  Indisponibil

  Pachet SMART SBM787V + Videoproiector + Suport Videoproiector
 • 8,846.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

PACHET CU SMART BOARD SBX885 + NEC-UM301W

Descriere:

Solutie interactiva cu Tabla interactiva SMART Board® SBM787V, format 16:10, multitouch, 221 cm, gesturi si software inclus, videoproiector  Short Throw Viewsonic PS501W si suport de perete Blackmount 18M

Tabla interactiva SMART Board SBM787V

Smart Board SBM787V este o tabla interactiva cu proiectie frontala, cu montare pe perete.  Atingand ecranul interactiv cu degetul sau stiloul inclus aveti acces la urmatoarele functii: deschidere/ inchidere aplicatii, rasfoire fisiere, organizare intalniri, creare documente noi sau editarea celor existente, acces site-uri web sau redare clipuri video. La conectarea tablei cu un PC si proiector, continutul va fi afisat pe ecranul interactiv. 

Pentru functionare tabla interactiva necesita conectarea la un PC, precum si la un videoproiector.  Posibilitatea de a adauga note peste orice aplicatie cu cerneala digitala permite salvarea notelor pentru referinte si distribuiri ulteriore.

Software inclus

SBM787V include: SMART Product Drivers si SMART Ink® (Cerneala digitala care permite adnotarea peste documente office si PDF), SMART Notebook® versiunea de baza, plus o subscriptie bonus de 1 an de zile la SMART Learning Suite (inclusiv  SMART Notebook software).


Cerinte PC si Videoproiector

Este necesar un PC sau un laptop care ruleaza sistemul de operare Windows® sau macOS® pentru SMART Learning Suite/ SMART Notebook versiunea de baza, sau un PC sau laptop care ruleaza sistemul de operare Linux® cu SMART Notenook 11.1 pentru Linux. Pentru functionare, tabla interactiva necesita conectarea la un PC si la un videoproiector.


Capacitate de 20 de atingeri simultane

Permite pana la 2 utilizatori sa interactioneze cu tabla, utilizand stilourile sau folosind degetele pentru efectuarea gesturilor. 


Tehnologie tactila

Detine tehnologia avansata IR cu Object Awareness™ (recunoastere obiecte). Aceasta functie permite urmarirea miscarilor obiectelor care ating suprafata interactiva si se ajusteaza automat la instrumentul pe care il utilizati, indiferent ca este vorba despre un deget,stillou, palma sau radiera.


Videoproiector VIEWSONIC PA503W, WXGA 1280 X 800, 3600 LUMENI, CONTRAST 22.000:1

Specificatii:

CARACTERISTICAVALOARE
Consum energie:Normal: 260W Standby: <0.5W
Zoom optic videoproiector:1.1x
Greutate:2.2kg
Nivelul de zgomot:27 dB
Continut pachet:1 x Ghid de initiere rapida 1 x Telecomanda 1 x Filtru de aer 1 x Cablu alimentare 1 x Videoproiector 1 x Cablu VGA
Conexiuni (intrari/iesri):1 x HDMI 1 x Audio In 1 x Audio Out 1 x RS232 1 x VGA Out 2 x VGA 1 x Composite In 1 x Mini USB tip B
Ore de funtionare lampa:5000 h
Dimensiuni videoproiector:294x218x110mm
Raport distanta proiectie:1.55-1.70
Rezolutie: (pixeli)1280 x 800 (WXGA)
Luminozitate3600
Contrast dinamic/nativ22.000 : 1
TehnologieDLP
Format imagine16:10
Functie specialaBusiness
3DDA
AUDIODA

Suport universal videoproiector Blackmount 18M, max.13.5kg, Alb, 55-90 cm
 

BM-18M este un suport universal de tavan pentru videoproiectoarele cu o greutate de pana la 13.5 kg/29.7 Ibs. Ofera o pozitionare multi-directionala pentru patru brate ajustabile de suport care se potrivesc unei game large de gauri de montare. Conectorul cu functie quick release permite o instalare rapida si o demontare extrem de simpla pentru mentenanta, fara sa fie necesara o realiniere.

Coloana retractabila din aluminiu asigura o ajustare a inaltimii pentru optioni multiple. Acest suport de videoproiector este perfect pentru a fi utilizat in salile de clasa, de sedinte, hoteluri, baruri si restaurante sau oriunde altundeva unde este necesara montarea unui videoproiector.

 • Lungime ajustabila pentru optiuni multiple;
 • Placa de tavan poate fi ajustata pentru montarea pe un tavan plat sau unul in panta;
 • Adaptor universal al placii si brate ajustabile ce se potrivesc majoritatii videoproiectoarelor;
 • Rotatie 360 de grade pentru oportunitati nelimitate de pozitionare;
 • Articulatia de pivotare ofera o flexibilitate maxima de vizionare;
 • Managementul integrat al cablurilor pastreaza cablurile intr-o ordine perfecta.


Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.