• Producatori

De ce să cumperi Interfețe digitale pentru experimente STEAM de la Eduvolt?
1. Material didactic interactiv
Interfețele digitale oferite de Eduvolt sunt concepute pentru a oferi un material didactic interactiv, ajutând copiii să învețe prin practică și să se familiarizeze cu utilizarea tehnologiei în experimente.
2. Experimente STEAM avansate
Aceste interfețe sunt esențiale pentru realizarea de experimente STEAM în domeniile științei, tehnologiei, ingineriei, artei și matematicii, oferind o platformă modernă pentru colectarea și analizarea datelor.
3. Laboratoare moderne
Interfețele digitale de la Eduvolt sunt ideale pentru echiparea laboratoarelor moderne, cum ar fi cele de la Data Harvest, asigurând o educație de calitate și facilitând învățarea prin metode tehnologice avansate.

 
Care sunt beneficiile cheie achiziționări de la Eduvolt?
1. Transport gratuit: Mobilier Școlar la comenzile de peste 13.000 RON + TVA
(doar în categoria de Material didactic se poate comunica și Transport gratuit Material didactic la comenzile de peste 200 RON)
2. Calitate Superioară: Mobilierul nostru este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.
3. Inovație și Design: Produsele noastre nu doar că arată bine, dar sunt și ergonomice, contribuind la confortul și productivitatea elevilor.
4. Angajament față de Mediu: Prin utilizarea materialelor ecologice și eliminarea PAL-ului, facem un pas important către un viitor mai verde.
5. Consiliere personalizată: Ceea ce ne face unici, este modalitatea, răbdarea și profesionalismul cu care sfătuim clienții noștri înspre cele mai potrivite alegeri pentru confortul elevilor. Această consiliere este oferită atât Pre cât și Post Vânzării.
6. Experiență de peste 20 de ani: Avem peste 20 de ani de experiență în domeniul educațional.