Matematica Interactiva-clasa IV - Semestrul II

Matematica Interactiva-clasa IV - Semestrul II
 • Matematica Interactiva-clasa IV - Semestrul II

  CP-CD36
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 60.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

CD interactiv matematica clasa IV prin joc semestrul II

CD-ul contine urmatoarele aplicatii:1. Jocul didactic CURSA CAMPIONILOR, nivel IV, volum 2 este, in aparenta, numai un joc foarte distractiv dar, in realitate, este o foarte complexa si eficienta modalitate de a evalua cunostintele matematice invatate in cel de-al doilea semestru al clasei a IV-a.

Clasamentul, tabela care inregistreaza si ordoneaza rezultatele, face ca aplicatia sa ofere reale satisfactii iubitorilor de competitii, mai ales daca este folosita in colectiv. Cursa poate fi parcursa cu toate genurile de exercitii matematice corespunzatoare programei celui de-al doilea semestru al clasei a IV-a, pe 5(cinci) niveluri de dificultate. Interactivitatea, continutul foarte bogat in sunet si imagini deosebite, cat si comentariile lui Toby, fac ca aceasta dificila munca sa para deosebit de agreabila.


2. Jocul didactic DESTINUL ENIDEI 2 este un joc puzzle inedit, foarte amuzant dar si educativ. Jucand, micul utilizator isi imbogateste cunostintele despre fractii, corespunzatoare nivelului clasei a IV-a, dupa cum urmeaza:

- Nivel 1: Recunoasterea unei fractii dintr-un intreg;

- Nivel 2: Adunarea si scaderea fractiilor cu acelasi numitor, cu doi termeni;

- Nivel 3: Adunarea si scaderea fractiilor cu acelasi numitor, cu trei termeni.

Jucand, micul utilizator isi exerseaza memoria vizuala, atentia distributiva, viteza de reactie si spiritul de competitie. Jocul a imprumutat numele povestirii care il insoteste si care reprezinta premiul oferit micului competitor, daca acesta termina nivelul ales. Premiul poate fi acordat in intregime sau numai partial, in functie de modul in care s-au respectat conditiile impuse. Jocul poate fi parcurs pe trei nivele de dificultate, premiul oferit la terminarea jocului fiind dimensionat conform nivelului ales. Prezentul CD contine partea a doua a povestirii DESTINUL ENIDEI. Prima parte a acesteia poate fi urmarita pe CD-ul MATEMATIC~ INTERACTIV~ IV, SEMESTRUL 1, care trateaza matematica invatata in semestrul I al clasei a IV-a.


3. Jocul didactic CU OCHII PE CEAS ajuta utilizatorul sa inteleaga si sa exerseze utilizarea si transformarea unitatilor pentru masurarea timpului (ora, minutul, secunda), citirea si interpretarea ceasurilor analog si digital. Jocul poate fi parcurs in 5(cinci) etape de dificultate crescatoare, iar premiul oferit la terminare este un ceas desteptator, pe care micul utilizator il poate programa sa emita un semnal sonor (alarma) la orice ora. Interactivitatea, continutul bogat in sunet si imagini, cat si comentariile Spiridusului, simpaticul personaj care asista joaca, atrag mult copilul, iar jocul isi atinge scopul educational, ocupand eficient si util timpul de joaca al micului utilizator.


4. Jocul didactic CELE 7 MINUNI ALE LUMII ajuta utilizatorul sa inteleaga si sa exerseze utilizarea si transformarea unitatilor pentru masurarea masei. Jocul consta in cantarirea diverselor obiecte, folosind balanta si greutatile puse la dispozitie pentru aceasta operatiune (2 kg, 1 kg, 500 g, 200 g si 100 g). Totodata, jocul imbogateste micului utilizator cunostintele despre istoria antica, prezentandu-i cele 7 minuni ale lumii vechi. Ilustratiile si scurtele expuneri care insotesc fiecare terminare a jocului, reprezinta premiile oferite micului competitor. Pentru fiecare final de joc, micul utilizator primeste imagini si informatii privind una dintre cele 7 minuni ale lumii antice. Ordinea prezentarii acestora este intamplatoare, iar probabilitatea repetitiei este destul de mare, astfel incat copilul, pentru a putea vedea toate cele 7 minuni ale lumii antice, trebuie sa parcurga jocul de mai multe ori. Jocul contine 3(trei) etape de dificultate crescatoare. Interactivitatea, continutul bogat in sunet si imagini, cat si comentariile Spiridusului, simpaticul personaj care asista joaca, atrag mult copilul. Varietatea obiectelor cantarite si a informatiilor, alegerea la intamplare a valorilor numerice, fac din acest joc un instrument inepuizabil, cu valoare de intrebuintare si grad de noutate care se pastreaza pe timp indelungat.

Nici o postare găsită

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.