MASA LABORATOR STIINTE TETA 2 si PANOU OMEGA CU APARATE- pentru 2 elevi

MASA LABORATOR STIINTE TETA 2 si PANOU OMEGA CU APARATE- pentru 2 elevi
MASA LABORATOR STIINTE TETA 2 si PANOU OMEGA CU APARATE- pentru 2 elevi MASA LABORATOR STIINTE TETA 2 si PANOU OMEGA CU APARATE- pentru 2 elevi MASA LABORATOR STIINTE TETA 2 si PANOU OMEGA CU APARATE- pentru 2 elevi MASA LABORATOR STIINTE TETA 2 si PANOU OMEGA CU APARATE- pentru 2 elevi MASA LABORATOR STIINTE TETA 2 si PANOU OMEGA CU APARATE- pentru 2 elevi MASA LABORATOR STIINTE TETA 2 si PANOU OMEGA CU APARATE- pentru 2 elevi MASA LABORATOR STIINTE TETA 2 si PANOU OMEGA CU APARATE- pentru 2 elevi MASA LABORATOR STIINTE TETA 2 si PANOU OMEGA CU APARATE- pentru 2 elevi
 • MASA LABORATOR STIINTE TETA 2 si PANOU OMEGA CU APARATE- pentru 2 elevi

  LAB-02
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 3,900.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Observatie importanta: cele 2 produse pot fi comandate separat, nu doar sub forma de pachet:

- Masa laborator stiinte Teta cu blat de PAL- pret 653 lei cu TVA inclus

-Panou Omega cu aparate- pret 3247 lei cu TVA inclus

Obs: Comanda minima este de 5 bucati

Observatie importanta: cele 2 produse pot fi comandate si separat, nu doar sub forma de pachet:

-Masa laborator stiinte Teta cu blat de PAL- pret 653 lei cu TVA inclus

-Panou Omega cu aparate- pret 3247 lei cu TVA inclus - pretul se refera la configuratia standard prezentata in poze ( ampermetru, voltmetru, sursa, termometru, cronometru electronic, galvanometru analogic).

Caracteristici tehnice:

Structura metalica a mesei este vopsita in camp electrostatic, iar corpul este realizat din PAL melaminat de 18mm, cantuit cu cant ABS. Blat este din PAL melaminat, rotunjit la colturi , bordurat cu cant ABS de 2mm grosime, prevazut cu un Panou Omega cu aparate. Picioarele metalice au dopuri antiderapante care protejeaza pardoseaua.

Panoul Omega cu aparate:

Panoul are inglobate cel mult 6 aparate de masura necesare pentru efectuarea experimentelor scolare.
Numarul si felul aparatelor se va alege in functie de dorinta beneficiarului, evident la diferite preturi. Aparatele sunt urmatoarele:
- galvanometru analogic sau digital;
- voltmetru si ampermetru digital (pentru curent continuu, curent alternativ sau ambele);
- sursa de curent pana la 10A c.a, respectiv pana la 8A c.c;
- termometru electronic cu senzor de temperatura de la -40°C pana la 120 °C;
- manometru digital cu senzor de presiune intre 0 si 2 atm;(nu face parte din configuratia standard)
- cronometru electronic cu rezolutie de 1 ms cu 2 porti fotosensibile;

Dimensiuni de gabarit Panou Omega (Lxlxh):1205x175x240 mm

Se pot alege si alte configuratii de aparate, cum ar fi:

- Ohmetru digital, pH metru digital, precum si alte aparate mai speciale- insa pretul Panoului Omega se va modifica. In acest caz, va rugam sa cereti oferta personalizata..

La cerere, panoul poate fi livrat separat, putandu-se apoi monta intr-un mod simplu pe mesele de laborator deja existente sau se poate livra impreuna cu masa de laborator proiectata dupa dimensiunile cerute (pentru 2, 3 sau 4 elevi). Accesoriile panoului: porti fotosensibile, sonda de temperatura, cablu de retea, etc. se depoziteaza in cutii destinate.

Pretul unui Panou Omega standard (fara masa laborator) este de 3247 lei cu TVA inclus.

La cerere, Panoul Omega se poate dimensiona optim, astfel ca sa corespunda cu spatiul disponibil al mesei de laborator existente- insa se va solicita in prealabil oferta de pret personalizata.

Cateva date despre aparatele mai des utilizate:

Galvanometrul este un aparat analogic, masoara intre -3 si +3 V.

Voltmetrul masoara tensiuni continue 0-100 V, avand rezolutie 0,1V si rezistenta interna 100 kΩ.

Ampermetrul masoara curent continuu intre 0 - 5 A, rezolutie 10mA, rezistenta interna R=0,033Ω, cu siguranta de 5 A.

Sursa furnizeaza curent continuu intre 0 - 35 V, valoarea maxima de 8 A, respectiv curent alternativ cu tensiunea 0 - 25 V, curent maxim de 10 A. Tensiunea poate fi variata in mod continuu cu un buton gradat separat pentru curent continuu si pentru curent alternativ, valorile indicate sunt tensiunile la mersul in gol.
Sursa este protejata impotriva scurtcircuitului.

Termometrul electronic masoara temperaturi intre -40 si 120 °C, avand precizia de 0,2 °C. Senzorul de temperatura poate fi utilizat si la lichide si la gaze, care nu sunt puternic corozive. Termometrul fara sonda introdusa arata numere aleatorii. Termometrul masoara cu o precizie de 0,1 grade Celsius pana la temperatura de 50 grade Celsius si cu o precizie de 0,2 grade Celsius pentru temperaturi mai mari.

Cronometrul este un instrument electronic cu 2 porti fotosensibile, de masurare a timpului, cu afisaj digital, cu memorie pentru fiecare poarta. Precizia cronometrului este de 1 ms, o caracteristica deosebita.
Cronometrul are 6 functii dupa cum urmeaza:
Functia 1: Masurarea timpului. Pornirea se face cu butonul start si oprirea cu butonul STOP. Masoara timpul ce trece intre apasarea butonului STOP si START. Pentru aceasta functie nu sunt necesare portile fotosensibile.
Functia 2. Timpul intre treceri. Cronometrul masoara timpul scurs intre trecerea unui obiect prin poarta Start si trecerea sa prin poarta Stop.
Functia 3. Numarator. Contorizeaza numarul de intreruperi a fasciculului de lumina infrarosie de la poarta START si de la poarta STOP.
Functia 4. Timpul de trecere. Masoara timpul de trecere a unui corp prin poarta Start, respectiv prin poarta Stop.
Functia 5. Masurarea perioadei de oscilatie.
Functia 6. Masurarea frecventei

Detalii legate de aceste instrumente le puteti obtine sub titlul in sectiunea Fizica, in categoria: Aparate Electrice si Auxiliare pentru Experimente.

Pretul este in functie de configuratia ceruta.
Pretul afisat se refera la configuratia standard prezentata in poze (ampermetru, voltmetru, sursa, termometru, cronometru electronic, galvanometru analogic).


Dimensiuni masa(Lxlxh): 1200x600x800mm, pentru 2 locuri

Dimensiuni de gabarit Panou Omega (Lxlxh):1200x175x240 mm

Culori standard:

Schelet metalic - negru
Nuanta PAL: fag deschis, cires sau stejar

Pentru alte culori disponibile ale scheletului metalic si ale componentelor din PAL, va rugam sa solicitati oferta personalizata.

Obs: Comanda minima este de 5 bucati

Date tehnice

Dimensiuni de gabarit:
1200x600x780

Nici o postare găsită

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.