• Producatori
63.00 lei

De ce să cumperi jocuri de construcție pentru clasa primară de pe EduVolt?

1. Optimizarea relației învățător-elev:
Jocurile de construcție îmbină activitățile de mișcare colective cu cele individuale, care presupun inteligență, forță și îndemânare. Aceste jocuri ajută la crearea unei atmosfere relaxante, influențând pozitiv încrederea elevilor în propriile forțe.

2. Dezvoltarea calităților motrice:
Jocurile de construcție de la EduVolt contribuie la dezvoltarea calităților motrice ale elevilor. Ele oferă un mod distractiv și eficient de a îmbunătăți coordonarea și abilitățile fizice ale copiilor.

3. Învățământ dinamic și activ:
Pentru un învățământ dinamic și activ, EduVolt oferă jocuri tematice și de mișcare special concepute pentru ciclul primar. Aceste jocuri sunt ideale pentru a stimula creativitatea și gândirea critică a elevilor, asigurând o experiență educațională complexă și captivantă.

Care sunt beneficiile cheie achiziționări de la Eduvolt?
1. Transport gratuit: Mobilier Școlar la comenzile de peste 13.000 RON + TVA
(doar în categoria de Material didactic se poate comunica și Transport gratuit Material didactic la comenzile de peste 200 RON)
2. Calitate Superioară: Mobilierul nostru este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.
3. Inovație și Design: Produsele noastre nu doar că arată bine, dar sunt și ergonomice, contribuind la confortul și productivitatea elevilor.
4. Angajament față de Mediu: Prin utilizarea materialelor ecologice și eliminarea PAL-ului, facem un pas important către un viitor mai verde.
5. Consiliere personalizată: Ceea ce ne face unici, este modalitatea, răbdarea și profesionalismul cu care sfătuim clienții noștri înspre cele mai potrivite alegeri pentru confortul elevilor. Această consiliere este oferită atât Pre cât și Post Vânzării.
6. Experiență de peste 20 de ani: Avem peste 20 de ani de experiență în domeniul educațional.