Ghid pregătire-evaluare Mat EN (simulator - 100 variante teste)

Ghid pregătire-evaluare Mat EN (simulator - 100 variante teste)
 • Ghid pregătire-evaluare Mat EN (simulator - 100 variante teste)

  Mat-CD22
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 56.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Ghid pregătire-evaluare Mat EN (simulator - 100 variante teste)

UNIVTEST - SIMULATOARE SPECIALE (elevi, orce nivel)

Simulatoarele specializate sunt aplicatii de sine - statatoare,care dau posibilitatea utilizatorilor sa parcurga in mod activ continutul unei anumite culegeri electronice interactive.

Acestea simuleaza conditiile de testare,inregistreaza rezultatele si calculeaza medii,pastreaza evidenta problemelor rezolvate etc.

"Matematicã TN" reprezintã o CULEGERE ELECTRONICÃ INTERACTIVÃ, continând o cifrã neegalatã pânã în prezent: 10.000 teste, adicã 120.000 probleme. Aplicatia a fost creatã pentru a veni în sprijinul elevilor de clasa a VIII-a care se pregãtesc pentru sustinerea Testãrii Nationale la matematicã. Culegerea respectã întocmai actuala programã de studiu, exercitiile incluse fiind posibile alternative ale examenului care va urma. Lucrarea este o versiune a aplicatiei "MatCap", avizatã de MEdC si conceputã cu aportul direct al SNEE. Oferind solutiile si rezolvãrile complete ale problemelor, pachetul "Matematicã TN " reprezintã nu numai un instrument de exersare, ci si un eficient mijloc de învãtare.

Lucrarea se deosebeste de o culegere obisnuitã nu doar datoritã volumului fabulos de teste continute si conceperii acestora, dar mai ales datoritã INTERACTIVITÃTII. Aceastã calitate este datã de "simulatorul" încorporat care oferã elevului utilizator conditii similare cu cele în care se va desfãsura examenul real. Astfel, elevul va putea rezolva fiecare test într-un timp determinat, iar dupã terminarea rezolvãrii, va primi nota meritatã si îsi va putea corecta greselile consultând întreaga listã de solutii, rezolvãri si explicatii teoretice, prezentate în detaliu, pentru fiecare test în parte. Totodatã, prin calcularea mediei rezultatelor obtinute, aplicatia oferã elevului posibilitatea de a-si aprecia cu obiectivitate nivelul de pregãtire si sansele în sustinerea examenului real.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.