Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa a VII-a, editia a II-a

Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa a VII-a, editia a II-a
 • Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa a VII-a, editia a II-a

  Mat-CD19
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 56.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa a VII-a, editia a II-a
Ghidul de pregatire-evaluare "Matematica pentru clasa a VII-a" este o aplicatie destinata studiului individual, excelent instrument pentru exersarea rezolvarii testelor de evaluare, simultan cu aprofundarea cunostintelor dobandite la scoala. Aplicatia pune la dispozitia elevului o culegere electronica interactiva si 500 teste predefinite, extrase din aceasta culegere, reunind laolalta cele mai importante functii ale aplicatiilor platformei UnivTest. Evaluarea se realizeaza pe suportul aplicatiei UnivTest Evaluator, care reproduce intocmai conditiile in care elevii sustin probele practice (examene, lucrari de control, concursuri scolare etc.). Dupa terminarea rezolvarii fiecarui test, aplicatia calculeaza nota finala si permite accesul elevului la solutii si rezolvari recomandate, astfel incat acesta isi poate verifica rezolvarea, dar si nivelul cunostintelor teoretice, studiind explicatiile detaliate pe care le primeste. Cele 500 teste propuse pentru rezolvare sunt extrase dintr-o culegere electronica interactiva UnivTest a carei caracteristica de baza, care o face practic inepuizabila si deosebita fata de alte lucrari similare realizate in alt format, este ca cei mai multi dintre itemi sunt "clonabili" (isi modifica forma si valorile numerice, in mod intamplator, la fiecare afisare). In plus, la fiecare incarcare, variantele de raspuns ale itemilor sunt "amestecate" intre ele, astfel incat un test reincarcat pentru reluarea rezolvarii va fi afisat intotdeauna intr-o forma diferita fata de cea precedenta. Principalele imbunatatiri pe care le aduce editia a II-a a acestei serii de aplicatii, fata de editia precedenta, sunt: - Prezenta editie prezinta elevului disciplina tratata conform programei complete a anului scolar pentru care a fost proiectata. Pentru a putea fi folosite cu eficienta pe tot parcursul anului scolar, testele se pot "filtra", astfel incat sa cuprinda numai capitolele care au fost parcurse de elev de la inceputul anului scolar pana in momentul testarii. Configurarea modului de filtrare se poate realiza foarte usor din menu-ul aplicatiei, sau direct din culegerea atasata; - Fiecare dintre cele 500 teste pe care le propune aplicatia contine teste selectate din capitole diferite ale matematicii pentru nivelul respectiv. Dar, avand acces permanent la culegerea electronica interactiva din care s-au selectat cele 500 teste, elevul poate exersa rezolvarea exercitiilor si problemelor care apartin numai unui anumit capitol; - Sectiunea de evaluare a acestei aplicatii este chiar aplicatia pe care elevii din toata tara dau probele in cadrul concursului informatizat "Teste pe taste" (vezi sectiunea "Produse - Teste pe ... taste"). Aplicatia este deosebit de "prietenoasa", accesibila chiar si incepatorilor in folosirea calculatorului, fiind deosebit de intuitiva si foarte generoasa in explicatii detaliate si filme de prezentare.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.