Geografika cls VIII - Romania Interactiva

- 13%
Geografika cls VIII - Romania Interactiva
 • Geografika cls VIII - Romania Interactiva

  Geo-CD3
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Pret vechi: 75.00 lei
  65.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Romania Interactiva-geografie soft educational CD si jocuri
Geografika - Romania Interactiva poate fi utilizat de catre elevii in mod individual, in timpul studiului de acasa. Geografika - Romania Interactiva este folosit in special pentru pregatirea elevilor de clasa a 8-a in vederea sustinerii testelor nationale. Geografika - Romania Interactiva este avizat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania. Caracteristicile produsului: a) Suprapunerea hartilor interactive In premiera in Romania, softul educational Geografika - Romania Interactiva va ofera posibilitatea de a suprapune mai multe harti interactive pentru a observa cum o anumita zona geografica este caracterizata de elemente de geografie fizica si umana. b) Exercitii de comparare a unitatilor geografice Geografika - Romania Interactiva este special creat pentru a ajuta elevii de clasa a 8a in pregatirea pentru testele nationale. Pentru prima data acestia vizualizeaza in acelasi timp ambele unitati geografice de comparat si citesc notiunile teoretice care le caracterizeaza. c) Sinteze de teorie, simboluri, legende si glosar Cele peste 40 de harti interactive sunt insotite de sinteze de teorie, simboluri si glosar de termeni de geografie. Pentru a veni in intampinarea nevoii de cunoastere in cel mai scurt timp Geografiaka ? Romania Interactiva dispune de motor de cautare. Acesta permite accesul in mai putin de 1 minut de cautare la orice informatie cuprinsa in sectiunea sintezelor de teorie. d) Teste interactive Testele interactive din Geografika - Romania Interactiva sunt create pe specificul celor date la testele nationale. Fiecare test este insotit de posibilitatea de verificare si aflare a raspunsurilor corecte. e) ?tiati ca?, legende si fotografii Te-ai intrebat vreodata de unde vine numele orasului Medgidia? ?tiai ca in rezervatia Pietrosul Rodnei din Carpatii Orientali a fost colonizata marmota? Geografika - Romania Interactiva aduce informatii suplimentare despre diverse locuri din tara noastra: ?tiati ca?, legende si multe fotografii. f) Jocuri Geografika ambinarea invatarii cu relaxarea este calea spre succes. De aceea Geografika - Romania Interactiva contine o sectiune dedicata jocurilor. Elevii pot incerca jocurile Geografika, castigand puncte si vieti in lupta contra-cronometru....cu notiunile de geografie!

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.