Colectia de 10 DVD-uri - Prada mortala - Discovery Channel

Colectia de 10 DVD-uri - Prada mortala - Discovery Channel
 • Colectia de 10 DVD-uri - Prada mortala - Discovery Channel

  Bio-CD28
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 125.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Colectia de 10 DVD-uri - Prada mortala - Discovery Channel

Colectia Prada Mortala, 10 DVD-uri

Pe valurile nemiloase a Marii Bering cativa oameni curajosi isi castiga painea uneori chiar cu pretul vietii. Pescuitul de crabi este cea mai periculoasa meserie din lume. Ca oamenii sa poata savura in restaurantele de lux din lume aceasta delicatesa, acesti barbati muncesc in conditii greu de imaginat.

Micutul Dutch Harbour din Alaska este punctul de plecare in fiecare sezon, aici incepe o cursa contra cronometru, reusita bazandu-se pe iscusinta capitanilor. Sig Hansen urmeaza traditia familiei pe magnificul Northwestern. Sig este un capitan experimentat, dur si competitiv, impreuna cu fratele lui si echipajul unit incearca de fiecare data sa invinga conditiile imposibile in care trebuie sa pescuiasca.

Alaturi de colegi de o viata ca Johnathan si Andy Hillstrand de pe "Time Bandit", Phil Harris de pe "Cornelia Marie", Rick Quashnick de pe "Maverick", acesti pescari trudesc pe vant, ploaie, punti acoperite de gheata, valuri inalte de 10 metri pentru ca momentul cand trag acea cusca plina de King-crab sau Crab de zapada, toate greutatile se transforma in fericire.

Marea Bering este un pradator care abia asteapta sa te inghita, cuvintele singurului supravietuitor de pe Big Valley, un pescador care a cazut prada acestor ape salbatice, pierzandu-si echipajul in apele involburate. O realitate dura pentru toti pescarii de crabi.

Pescarii curajosi stiu ca isi risca viata in fiecare zi, dar raman uniti si puternici, fac aceasta meserie nu doar pentru castig dar si din dragoste. Intrati in lumea acestor pescari, aflati cum este sa traiesti la limita zi de zi, saptamani intregi pe un pescador in apele involburate ale Marii Bering.

Pachetul contine 10 DVD-uri, cu urmatoarele titluri: Incepatorii, Ultima cursa, Sperante mari, Contra Cronometru, Dupa noroc, Pescuit imbelsugat, Nopti lungi nedormite, Om peste bord, In toiul iernii, Timpul nu sta pe loc.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.