Culegere Matematica Gimnaziu (Grila, Itemi clonabili)

Culegere Matematica Gimnaziu (Grila, Itemi clonabili)
 • Culegere Matematica Gimnaziu (Grila, Itemi clonabili)

  Mat-CD12
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 75.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Softuri culegere matematica educationale,teste gimnaziu
UNIVTEST CULEGERI ELECTRONICE INTERACTIVE (cadre didactice si elevi,orce nivel) Culegerile electronice interactive se pot utiliza individual sau ,daca se instaleaza si aplicatia"UNIVTEST GENERATOR PRO 6.0",acestea pot fi utilizate interactiv,ca baze de date pentru proiectarea testelor de evaluare. Pentru a descaraca si rula pe calculatorul dvs. o scurta prezentare video pentru acest produs executati click Este o culegere de matematica pentru gimnaziu, care contine peste 700 subiecte de tip grila, impartite pe 3 grade de dificultate. Aplicatia este realizata dupa continutul programului "MatCap", dezvoltat de VAROX si avizat de MECT. Culegerea contine cele mai reprezentative subiecte de matematica pentru nivelul gimnazial. Caracteristica de baza acestei culegeri este aceea ca subiectele sale sunt clonabile, ceea ce o face practic inepuizabila. In plus, faptul ca majoritatea problemelor sunt insotite de explicatii teoretice si rezolvari complete, face ca aceasta culegere sa reprezinte nu numai un mecanism de exersare, ci si un excelent mijloc de invatare

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.