COLECTIA CARAGIALE - 6 DVD-uri

COLECTIA CARAGIALE - 6 DVD-uri
 • COLECTIA CARAGIALE - 6 DVD-uri

  LR-CD3
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 389.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

COLECTIA CARAGIALE

Continut :
1.Telegrame: - 88 min.
Într-un mic orăşel de provincie, rivalităţile de orice fel se transformă cu uşurinţă în „uriaşe conflicte politice”, pe cât de artificiale pe atât de pătimaşe şi demagogice. Nu numai aşa-zişii politicieni, ci şi reprezentanţii instituţiilor statului se înfăşoară într-o fanfaronadă găunoasă de un comic irezistibil. Lapidarele telegrame din schiţa lui Caragiale se transformă, în scenariul lui Mircea Ştefănescu, într-o lume pitorească cu personaje şi dialoguri de un haz copios.

2. Doua Lozuri: - 60 min.
Paşnicul şi banalul domn Lefter Popescu, conţopist conştiincios, suportă tot mai greu abuzurile şi teroarea unui şef despotic. Nu vede eliberarea sa din acest coşmar zilnic decât printr- o intervenţie a Providenţei - un câştig la loterie. Atunci când e convins că l-a luat pe Dumnezeu de picior, Fortuna îi dă cu tifla, aducându-l în pragul demenţei. Personajul joacă totul pe himera celor două lozuri câştigătoare fără a avea curajul să ia în piept realitatea, fapt care-i ruinează aspiraţiile, transformându-i viaţa într-un fiasco total.

3. D-ale carnavalului: 78 min
Nae Girimea, un frizer dintr-o mahala bucureşteană câştigă, graţiile Didinei, o nouă amantă. Acest gest ”infidel” stârneşte gelozia amantei sale “de suflet”, Miţa Baston, precum şi a lui Pampon, amantul oficial al Didinei. Începe un vârtej nebunesc, precipitat, de urmărire şi pedepsire a “mişelului trădător". Totul se petrece pe fundalul dinamic al unui carnaval, în care intră şi Crăcănel, întreţinătorul oficial al Miţei. Replici de o savoare şi un comic inegalabile. În film au fost preluate şi elemente din piesa "Conu Leonida faţă cu reacţiunea", de acelaşi autor.

4. Mofturi 1900: 70 min.
Jean Georgescu consideră că schiţele lui Caragiale au o autentică structură cinematografică. În “Mofturi 1900“, regizorul a căutat amănuntul şi atmosfera de altădată, până la detaliu, împletind acţiuni şi personaje într-o suită de întâmplări plasate în incinta pitorească a unei berării şi în vecinătatea ei, fiindcă… “un zvon despre o întâmplare, care n-a trecut pe la berărie, nu e zvon!”.

5. O noapte furtunoasa: 67 min
Onoarea de familist şi ordinea civică, politică din ziare îl obsedează într-atât pe Jupân Dumitrache, încât nu vede trădarea, care înfloreşte chiar sub ochii lui.
Punct de reper în istoria cinematografului românesc şi model de transpunere cinematografică. (I.D. SUCHIANU)

6. O scrisoare pierduta: 139 min
Una din primele şi cele mai prestigioase puneri în scenă a celei mai cunoscute piese a lui Ion Luca Caragiale, această bijuterie artistică a fost prezentată pe ecrane în anul 1953. Preluată după o reprezentaţie superbă, ţinută pe scena Teatrului Naţional, acest spectacol îi are în distribuţie pe unii dintre cei mai mari actori români din toate timpurile: Nicki Atanasiu, Alexandru Giugaru, Radu Beligan şi Grigore Vasiliu-Birlic.

BONUS SCHIȚELE: VIZITA, ARENDAȘUL ROMÂN și LANȚUL SLĂBICIUNILOR

Nici o postare găsită

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.