Voltmetru electronic cu senzor

Voltmetru electronic cu senzor
Voltmetru electronic cu senzor Voltmetru electronic cu senzor
 • Voltmetru electronic cu senzor

  A.22-V
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 578.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Este un aparat de masura electronic, digital.
Cu ajutorul unor magneti, fixati pe partea posterioara a aparatelor, poate fi fixat pe un panou vertical feromagnetic sau pe o tabla din otel. Astfel este asigurata pozitia verticala a afisajului, pentru o mai buna vizibilitate din clasa.
Are un afisaj cu cifre mari de inaltime de 25 mm, vizibile de la distanta mare, valorile afisate pot fi citite de fiecare elev din clasa.

Este un aparat de masura electronic, digital.
Cu ajutorul unor magneti, fixati pe partea posterioara a aparatelor, poate fi fixat pe un panou vertical feromagnetic sau pe o tabla din otel. Astfel este asigurata pozitia verticala a afisajului, pentru o mai buna vizibilitate din clasa.
Are un afisaj cu cifre mari de inaltime de 25 mm, vizibile de la distanta mare, valorile afisate pot fi citite de fiecare elev din clasa.
Se conecteaza la retea prin intermediul unui adaptor care furnizeaza o tensiune alternativa de 7,5V. Fisa adaptorului se pune in mufa din partea laterala a aparatului.
Functioneaza si in curent continuu si in curent alternativ, fara un reglaj prealabil. Trecerea de la un mod de functionare la altul se face automat.

Caracteristici tehnice:

- Masoara intre limite largi, intre 0-100V;
- Rezolutie de 0,1V;
- Precizie: 2,5 %;
- Rezistenta interna: 100 KΩ;
- Greutatea fara adaptor: 220 g;

Avantaje:
Ajuta elevii sa interactioneze direct in procesul de masurare
Stimuleaza gandirea practica si analitica prin inregistrarea rezultatelor si participarea la activitate
Stimuleaza comunicarea cu ceilalti participanti la experimente.
Stimuleaza implicarea elevilor in mod activ la rezolvarea sarcinilor si ii face mai constienti de responsabilitatea pe care o au

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.