UnivTest Evaluator IQ Pro (licenţă individuală)

UnivTest Evaluator IQ Pro (licenţă individuală)
 • UnivTest Evaluator IQ Pro (licenţă individuală)

  DIV-CD4
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 382.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Simulator teste evaluare IQ si rezultate-CD interactiv
8 baterii de teste pentru determinarea IQ. Simulator realizat si adaptat dupa lucrarea cunoscutului psiholog profesor doctor Hans Jurgen Eysenck Programul reprezintã transpunerea software a testului de evaluare IQ realizat de celebrul psiholog Hans Jurgen Eysenck . Lucrarea contine opt teste de bazã si un test de practicã, fiecare cu câte 40 de întrebãri. Fiecare test de bazã este de sine-stãtãtor, poate fi rezolvat si corectat independent de celelalte. Întrebãrile sunt diferite, mai usoare la începutul testului si mai grele spre sfârsit, totusi ordonarea dupã gradul de dificultate nu este atât de strictã. Aplicatia este astfel conceputã încât administratorul (persoana care dirijeazã si controleazã exploatarea testelor) sã detinã controlul absolut asupra optiunilor de bazã (timp testare, afisarea individualã sau globalã a rãspunsurilor, accesul la testele efectuate etc.). Metoda clasicã folositã pânã în prezent pentru exploatarea testelor de evaluare IQ implicã multiplicarea acestora pe hârtie, organizarea strictã a conditiilor de testare (salã amenajatã special, liniste, supraveghere strictã etc.) si a evidentelor rezultatelor obtinute.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.