Tableta Interactivă ELMO CRA-1

Tableta Interactivă ELMO CRA-1
Tableta Interactivă ELMO CRA-1 Tableta Interactivă ELMO CRA-1 Tableta Interactivă ELMO CRA-1 Tableta Interactivă ELMO CRA-1 Tableta Interactivă ELMO CRA-1 Tableta Interactivă ELMO CRA-1 Tableta Interactivă ELMO CRA-1 Tableta Interactivă ELMO CRA-1 Tableta Interactivă ELMO CRA-1
 • Tableta Interactivă ELMO CRA-1

  MIT-1307
  Disponibilitate:

  Indisponibil

  Tableta Interactivă ELMO CRA-1
 • 1,490.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Tableta grafica interactiva fara fir

O legatură interactivă către o predare mai eficientă şi o învăţare mai uşoară!

Tableta grafică interactivă ELMO CRA-1 vă permite să vă deplasaţi în clasă pentru a arunca o privire mai atentă la ceea ce fac elevii şi să le captaţi atenţia cu uşurinţă. Nu mai este nevoie sa fiţi tot timpul blocaţi în faţa clasei! Folosiţi tableta împreună cu vizualizatoarele ELMO și adnotaţi imaginile live, înregistraţi lecţia instantaneu şi distribuiţi-o întregii clase.

- Echipată cu Pachet Software “Image Mate Accent”
- Capabilitate de tablă interactivă
- Funcționează ca un mouse de calculator
- Complet compatibilă cu vizualizatoarele ELMO
- Poate fi folosită şi ca tableta grafică pentru diverse aplicaţii grafice

ADNOTAŢI IMAGINI LIVE FĂRĂ CALCULATOR, CU VIZUALIZATORUL ELMO

Adaptorul wireless al tabletei CRA-1 poate fi inserat direct in L-12iD sau P30HD, permiţând adnotări direct pe imaginea live de la vizualizator, de oriunde din clasă, fără a folosi calculatorul.

CAPABILITATE DE TABLĂ INTERACTIVĂ WIRELESS

Pentru a ajuta cadrele didactice sa fie elocvente, modul de tablă interctivă oferă o gamă de șase lecții cu mai multe fundaluri - inclusiv partitură muzicală, linii orizontale, și hârtie milimetrică. Dascălii pot scrie și desena pe aceste spaţii de lucru de la distanță, în timp ce se deplasează prin sala de clasă. Mai mult decât atât, funcția de control wireless vă permite să utilizați orice materiale educaționale stocate în calculator, cum ar fi prezentări în Power Point, fişiere PDF și Word sau materiale educaționale online.

PORNIIRE UŞOARĂ ŞI OPERARE INTUITIVĂ

După activarea programului Accent Image Mate, tot ce trebuie să faceți este să conectați adaptorul wireless (cheia USB sau dongle) la intrarea USB a computerului. Este nevoie de mai puțin de un minut pentru a începe să utilizați tableta wirelles ELMO, fiind un mare avantaj pentru timpul de predare limitat. Șase taste de comenzi rapide asigură o navigare ușoară a tabletei ELMO, chiar și pentru utilizatorii începători. Stiloul tabletei ELMO face scrisul lin și ușor. Cadrele didactice pot utiliza stiloul pentru a adnota materiale educaționale on-line, pentru a adnota imaginile captate de vizualizatorul ELMO, sau pentru a îmbunătăţii propriile lor materiale didactice digitale. Pentru contur mai gros, ajustarea presiunii aplicate stiloului, la scriere, modifică grosimea liniilor.

FUNCŢIONEAZĂ CA UN MOUSE DE CALCULATOR

Stiloul tabletei ELMO poate funcţiona, de asemenea, ca un mouse de calculator, pentru a facilita controlul funcţiilor acestuia

COMPLET COMPATIBIL CU VIZUALIZATOARELE ELMO

Cadrele didactice pot adnota imaginile live de la vizualizatorul ELMO pentru a oferi mai multe explicaţii detaliate și pentru a determina o implicare mai mare a elevilor. Tableta interactivă ELMO se cuplează fără efort cu vizualizatorul ELMO pentru lecții dinamice şi cursive. In plus, aplicarea funcţiilor cum sunt masca, evidențierea sau împărţirea de ecran, pentru imaginile capturate, focusează atenția elevilor și aduce în cadru învățarea interactivă.

Specificaţii:

Temperatura de funcţionare

0 - 40 C

Suprafaţa activă de lucru
203.2 x 127.0 mm

Rezoluţia de citire
0.0127 mm

Precizia de citire
0.42 mm

Viteza de citire
120 rps

Niveluri de presiune al stiloului
1,024 niveluri

Banda wireless folosită
2.4 GHz

Distanţa de comunicare
Aprox.15 m (depinde de condiţiile de folosire)

Alimentare
Baterie Litiu-ion

Timp de operare continuă
Aprox. 16 ore (depinde de condiţiile de folosire)

Timpul de Auto Oprire
Aprox. 30 minute

Timpul de încărcare completă
Aprox. 4 ore

Consum de curent
Când se foloseşte USB: 5 V 500 mA
Când se foloseşte bateria Litiu-ion : 3.7 V 60 mA

Tip de calculator
Calculator compatibil IBM sau Mac, echipat cu un port standard USB şi unitate CD-ROM (Funcţionarea nu este garantată toate tipurile de calculatoare)

Sisteme de operare compatibile
Mac OS X 10.5.8, Mac OS X 10.6.2; Windows 7 (32/64-bit)/Vista SP1 (32/64bit)/XP SP2 (32-bit), Windows 8, Windows 8.1

Dimensiuni
315 x 257 x 23 mm

Greutate
670 g (inclusiv stilou, adaptor wireless, baterie AAA şi baterie Litiu-ion pentru tabletă)

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.