Set Fosforescent format din Sistem Solar si stele

Set Fosforescent format din Sistem Solar si stele
Set Fosforescent format din Sistem Solar si stele Set Fosforescent format din Sistem Solar si stele Set Fosforescent format din Sistem Solar si stele
 • Set Fosforescent format din Sistem Solar si stele

  EI-5234
  Disponibilitate:

  Indisponibil

  Set Fosforescent format din Sistem Solar si stele
 • 157.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Copiii pot crea propriul planetarium cu acest set ce luminează pe întuneric, şi include: un soare, opt planete, un set de 25 de stele de diferite marimi, 2 folii ce contin stickere cu teme spatiale, un mosor cu fir de nailon şi ghid de activitate.

Vârsta recomandată 6-12 ani

Copiii pot crea propriul planetarium cu acest set ce luminează pe întuneric, şi include: un soare, opt planete, un set de 25 de stele de diferite marimi, 2 folii ce contin stickere cu teme spatiale, un mosor cu fir de nailon şi ghid de activitate.

Vârsta recomandată 6-12 ani
Se utilizează in cadrul activităţilor din domeniul Ştiinţe, frontal şi în grupuri mici de copii.


Formează competenţa de organizare a datelor în scopul rezolvării de probleme, prin colectarea datelor din realitatea imediată, ca urmare a comunicării privind relaţiile dintre părţile componente ale unui sistem şi/sau dintre sistemele studiate (identificarea planetelor sistemului solar).
Stimulează perceperea organizată, îmbogăţeşte şi activizează vocabularul.
Consolidează operaţiile de analiză şi comparaţie.
Dezvoltă spiritului de observaţie.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.

P Produse similare
Sistem Solar - Set magnetic - 1%
189.00 lei 188.00 lei
Circuitul apei in natura – set magnetic - 5%
Sistem Solar Motorizat GeoSafari - 4%
334.00 lei 320.00 lei