Pachet MINI START INTERACTIV- Camera de documente ELMO MX-P2 + Videoproiector EB-X05

Pachet MINI START INTERACTIV- Camera de documente ELMO MX-P2 + Videoproiector EB-X05
Pachet MINI START INTERACTIV- Camera de documente ELMO MX-P2 + Videoproiector EB-X05 Pachet MINI START INTERACTIV- Camera de documente ELMO MX-P2 + Videoproiector EB-X05 Pachet MINI START INTERACTIV- Camera de documente ELMO MX-P2 + Videoproiector EB-X05 Pachet MINI START INTERACTIV- Camera de documente ELMO MX-P2 + Videoproiector EB-X05 Pachet MINI START INTERACTIV- Camera de documente ELMO MX-P2 + Videoproiector EB-X05
 • Pachet MINI START INTERACTIV- Camera de documente ELMO MX-P2 + Videoproiector EB-X05

  MIT-P1310
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • [Contactati-ne pentru un pret]
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Pachetul MINI START INTERACTIV este un sistem avantajos financiar, ca include un vizualizator 4K ELMO MX-P2 si un videoproiector XGA EPSON EB-X05.

Pachet mobil, interactiv, uşor de folosit, pentru clasă: Vizualizator + Videoproiector

Pachetul MINI START INTERACTIV este un sistem avantajos financiar, care include un vizualizator ELMO MX-P2 si un videoproiector Epson EB-X05.

Camera de documente MX-P2 (vizualizator) oferă cea mai bună imagine reală, de înaltă calitate, fără întârziere. Este primul vizualizator de pe piață capabil de zoom digital de 16x la rezoluție 4K. Captează adevăratul 4K la 30 fps sau full HD la 60 fps. Cu un terminal de ieșire care oferă HDMI, RGB și USB Super Speed 3.0, MX-P2 se conectează perfect la o gamă largă de dispozitive. Având o greutate de doar 550g, o structură flexibilă și configurare ușoară, MX-P2 este soluția perfectă pentru prezentări dinamice.

Hitachi CP-EW302N este un model de proiector 3-LCD XGA, cu o performanță remarcabilă și o calitate a imaginii pentru rezoluție înaltă. Acest proiector XGA puternic, dar accesibil, produce imagini excepţional de luminoase şi pline de culoare, cu detalii clare, chiar şi în încăperi luminoase. Totul datorită tehnologiei Epson 3LCD, care produce o luminozitate pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt, de 3.300 lumeni.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.