Modul de electricitate şi magnetism - Pentru elev liceu

Modul de electricitate şi magnetism - Pentru elev liceu
Modul de electricitate şi magnetism - Pentru elev liceu Modul de electricitate şi magnetism - Pentru elev liceu Modul de electricitate şi magnetism - Pentru elev liceu Modul de electricitate şi magnetism - Pentru elev liceu Modul de electricitate şi magnetism - Pentru elev liceu Modul de electricitate şi magnetism - Pentru elev liceu Modul de electricitate şi magnetism - Pentru elev liceu
 • Modul de electricitate şi magnetism - Pentru elev liceu

  FL-E-E
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 4,050.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Modul complet autonom.Contine minim 21 de elemente cu care se pot realiza 16 experimente curriculare precum si multe alte experimente extra-curriculare
NOUTATI:
 - verificarea legii lui Lenz
 - autoinductia
 - utilizarea LED-ului pentru punerea in evidenta a curentului redresat
 
 Modulul este impachetat in doua cutii.
 
 Componenta:
 Modulul are minim 22 componente dintre care:
 - multimetre, placi cu elemente de circuit (bec, rezistori, potentiometru, diode, condensatori, etc.), busola, bobine, magneti, adaptor sursa, scala, etc.
 
 Experimente realizabile:
 1. Masuratori electrice
 2. Determinarea puterii unui bec electric
 3. Verificarea legilor lui Kirchhoff
 4. Conectarea rezistentelor
 5. Conectarea surselor
 6. Studiul fortei electromagnetice 
 7. Inductia electromagnetica 
 8. Autoinductia
 9. Regula lui Lenz
 10. Studiul transformatorului
 11. Rezistenta in curent alternativ
 12. Bobina in c.c. si in c.a. Inductanta
 13. Condensator in c.c. si c.a. Reactanta capacitiva.
 14. Studiul circuitului RLC serie
 15. Trasarea caracteristicii unei diode semiconductoare
 16. Montaje de redresare
 
 Componentele sunt stocate in compartimente corespunzatoare formate in placi de spuma poliuretanica si sunt ambalate in cutii de carton rezistente, astfel se asigura stocarea lor ordonata.Modulul este dedicat unui grup de lucru a cate 3-5 elevi care realizeaza experimente in laboratorul de fizica

Avantaje:
Sunt realizate pentru a usura munca profesorului si scurta timpul experimentelor
Acestea dau oportunitate elevului sa traga singur concluzii si concepte prin observare, sortare,asociere , sa inainteze singur cu usurinta de la o notiune la alta
Dobandirea unor capacitate de gandire critica si divergenta in masura sa-I faca pe elevi sa utilizeze cunostintele si competentele in diferite situatii.
Stimuleaza comunicarea cu ceilalti participanti la experimente
Stimuleaza gandirea practica si analitica prin inregistrarea rezultatelor si participarea la activitate

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.

P Produse similare