Microscop monocular SIMI - pentru elev, cu iluminare LED inferioara

Microscop monocular SIMI - pentru elev, cu iluminare LED inferioara
Microscop monocular SIMI - pentru elev, cu iluminare LED inferioara Microscop monocular SIMI - pentru elev, cu iluminare LED inferioara Microscop monocular SIMI - pentru elev, cu iluminare LED inferioara Microscop monocular SIMI - pentru elev, cu iluminare LED inferioara Microscop monocular SIMI - pentru elev, cu iluminare LED inferioara
 • Microscop monocular SIMI - pentru elev, cu iluminare LED inferioara

  B-AP04-ST-12S
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 785.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Este un microscop cu camera (40-640x) excelent pentru elevi. Microscopul are iluminare integrată cu LED inferioară și superioară, putere de mărire între 40x-640x (suficient pentru primele cercetari biologice ale copiilor), corp din metal, sistem optic din lentile de sticlă acromate.

Instrument optic de laborator pentru observarea si cercetarea structurilor ecologice.

Este un microscop cu camera (40-640x) excelent pentru elevi. Microscopul are iluminare integrată cu LED inferioară și superioară, putere de mărire între 40x-640x (suficient pentru primele cercetari biologice ale copiilor), corp din metal, sistem optic din lentile de sticlă acromate.

Microscopul are iluminare integrată cu LED inferioară (este utilizata pentru specimene transparente, ex. preparate biologice, aripa de țânțar, sau o felie de subțire de ceapă) și superioară (este utilizata pentru obiecte opace, ex. frunze, minerale insecte).

Obiectivele de 4x, 10x și 40x cu ocularul WF10x face posibilă măriri de 40x, 100x și 400x, iar cu ocularul de WF16x mariri sa fie 64x, 160x, 640x, astfel încât ne permite să facem diverse observații.

Cu ajutorul măriri mici (40x) putem face observații de suprafață (ex frunze, insecte, gândaci mai mici, pietriș plat, hârtie abrazivă etc), astfel copii pot observa natura în condiții excelente.

Capul poate fi înclinat în 45 de grade, și poate fi rotit, astfel observarea devine confortabil.

Puterea de iluminare poate fi reglată.

În loc de ocularul putem conecta și cameră CCD pentru microscoape (contine pachetul), astfel observațiile pot fi înregistrate pe un laptop sau pe calculator.

Setul contine:

- microscop; - camera CCD 1,3mp, - valiza de transport, - 5 lame, - 5 preparate, - microtom, - husa de protectie

Caracteristici:

- Tip: microscop biologic

- Obiective acromata: 4x, 10x, 40x

- Ocular: WF 10x, 16x

- Puteri de marire: 40x, 64x, 100x, 160x, 400x, 640x

- Iluminare: cu LED inferioara

 - Disc cu filtre: 6 culori

- Cap: monocular inclinat la 45g. ce se poate roti 360g. -

 Stand din plastic: 100x100mm cu lame de fixare

- Husa: de protectie antistatica

- Garantie: 2 ani

Avantaje:

Ajuta elevii sa interactioneze direct in procesul de observare

Stimuleaza gandirea practica si analitica prin inregistrarea rezultatelor si participarea la activitate

Stimuleaza comunicarea cu ceilalti participanti la experimente.

Stimuleaza implicarea elevului in mod activ la rezolvarea sarcinilor si ii face mai constienti de responsabilitatea pe care o au


Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.