Microscop digital BETA cu ecran si camera - pentru profesor (0,3-5MP)

- 11%
Microscop digital BETA cu ecran si camera - pentru profesor (0,3-5MP)
Microscop digital BETA cu ecran si camera - pentru profesor (0,3-5MP) Microscop digital BETA cu ecran si camera - pentru profesor (0,3-5MP) Microscop digital BETA cu ecran si camera - pentru profesor (0,3-5MP) Microscop digital BETA cu ecran si camera - pentru profesor (0,3-5MP) Microscop digital BETA cu ecran si camera - pentru profesor (0,3-5MP)
 • Microscop digital BETA cu ecran si camera - pentru profesor (0,3-5MP)

  B - AP10 - LCD-35
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Pret vechi: 2,225.00 lei
  1,976.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Cu ajutorul acestui microscop digital, putem observa preparatul la măriri între 40 și 1000x. Nu avem posibilitatea de a privi în microscop, imaginea o putem urmări doar pe ecranul LCD încorporat de mare dimensiuni (3,5”, 90mm), și desigur putem efectua înregistrări și fotografii cu ajutorul camerei încorporate de 5MP.

Microscop digital cu ecran si camera - pentru profesor (0,3-5MP)

Cu ajutorul acestui microscop digital, putem observa preparatul la măriri între 40 și 1000x. Nu avem posibilitatea de a privi în microscop, imaginea o putem urmări doar pe ecranul LCD încorporat de mare dimensiuni (3,5”, 90mm), și desigur putem efectua înregistrări și fotografii cu ajutorul camerei încorporate de 5MP

Avem la dispoziție 3 obiective (4x, 10x, 40x), care, din cauza dimensiunii chip-ului redus - ne oferă o mărire de circa 100x, 400x și 1000x. 

Obiectivele au construcție cu lentile de sticlă acromatice, cu strat anti-refelx, astfel imaginea obținută este ascuțită, cu contrast.

Iluminarea cu LED poate fi reglată. Ca o opțiune extra, microscopul are în dotare și iluminare superioară, cu ajutorul căreia, la grosismente mici (cu obiectiv de 4x, sau pe poziția de zoom cea mai mică de 5x), putem să examinăm gândaci, frunze, minerale, alte viețuitoare sau suprafața obiectelor. Distanța la obiect pe acest grosisment este de 15mm.

Cu ajutorul discului, care se află sub măsuța de obiecte, putem să rotim filtrele colorate apropiate pentru observații până când avem culori optimale. Rezoluția pentru fotografi poate fi schimbată de la 0,3MP până la 5MP, stocarea fiind făcută pe memoria internă de 128Mbyte, care poate fi extinsă cu ajutorul unui card SD. 

Cu un cablu USB inclus ca accesoriu avem posibilitatea de a descărca imaginile făcute pe calculator, neavând nevoie de software separat. Sistemul de operare Windows îl recunoaște ca unitate de stocare externă. Pentru fotografiere, avem o sumedenie de setări ca ISO (Auto, 100), saturația, luminozitatea, contrastul, balanța albă etc.


Caracteristici:

- Tip: microscop biologic 

- Obiective: 4X, 10X si 40X 

- Puterie de marire intre: 40X si 1000X 

- Ecran LCD diagonala: 3,5" (90mm)

- Camera digitala: 5 Megapixeli 

- Iluminare cu led: inferioara si superioara 

- Memorie interna: 128MB 

- Slot pentru card SD: inclusa 

- Carusel: cu 6 filtre colorate

 - Cablu USB: pentru transferul imaginilor pe PC/Laptop 

- Adaptor: alimentare de la retea 

- Preparate: 5 buc. - Lame: 3 buc. 

- Husa de protectie antistatica: inclusa 

- Garantie: 2 ani

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.