Joc Tangram - Modele si sabloane

Joc Tangram - Modele si sabloane
Joc Tangram - Modele si sabloane Joc Tangram - Modele si sabloane Joc Tangram - Modele si sabloane Joc Tangram - Modele si sabloane Joc Tangram - Modele si sabloane Joc Tangram - Modele si sabloane
 • Joc Tangram - Modele si sabloane

  LER 0335
  Disponibilitate:

  Indisponibil

  Joc Tangram - Modele si sabloane
 • 146.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Joc - Modele şi şabloane -Încurajează explorarea geometriei cu cele 124 de forme din plastic (6 forme şi 6 culori vii) şi cu cele 36 de carduri variate ca şi complexitate.

Vârsta recomandată 5-12 ani


Încurajează explorarea geometriei cu cele 124 de forme din plastic (6 forme şi 6 culori vii) şi cu cele 36 de carduri variate ca şi complexitate.


Se utilizează în cadrul jocurilor şi activităţilor didactice alese, la sector Ştiinţă, Joc de masă, Joc de construcţii, în grupuri mici sau individual.


Consolidează deprinderi tehnice de lucru, ajută la elaborarea schemelor de compunereezvoltă memoria vizuală, capacitatea de analiză şi sinteză.


Este ideal pentru recunoaşterea culorilor şi formelor, ariilor şi simetriilor, sortare şi clasificare, coordonarea oculomotorie şi motricitatea fină.
Dezvoltă capacitatea de observare, logica, creativitatea, cultivă răbdarea.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 30 lei, daca valoarea comenzii este sub 300 lei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 30 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.