EDU Limba şi literatura română - Cuvinte Fermecate -clasa a III-a

EDU Limba şi literatura română - Cuvinte Fermecate -clasa a III-a
EDU Limba şi literatura română - Cuvinte Fermecate -clasa a III-a EDU Limba şi literatura română - Cuvinte Fermecate -clasa a III-a EDU Limba şi literatura română - Cuvinte Fermecate -clasa a III-a EDU Limba şi literatura română - Cuvinte Fermecate -clasa a III-a EDU Limba şi literatura română - Cuvinte Fermecate -clasa a III-a EDU Limba şi literatura română - Cuvinte Fermecate -clasa a III-a EDU Limba şi literatura română - Cuvinte Fermecate -clasa a III-a
 • EDU Limba şi literatura română - Cuvinte Fermecate -clasa a III-a

  CP-CD07
  Disponibilitate:

  Indisponibil

 • 22.00 lei
  TVA inclus
 • Disponibilitate:

  Indisponibil

 • Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Scurta Descriere

Pachet literatura romana - revista + CD pentru cls a III-a

Pachetul este format dintr-un CD (conținând 43 de jocuri edu-distractive și 33 de lecturi animate) și o revistă- auxiliar (80 p. - format A4, policromie).

Alături de George și Ana, doi copii isteți, vei descoperi că limba și literatura română pentru clasa a III-a se poate învăța într-un mod plăcut și distractiv în softul educațional ”Cuvinte fermecate”. Te așteaptă o mulțime de lecturi animate, aplicații educative și jocuri distractive. Pachetul este format dintr-un CD (soft educațional) și o revistă (80 de pagini color).

Întreg conținutul educațional rulează pe tabletă sau smartphone (Android, versiunea minimă 4.1) și poate fi vizualizat GRATUIT introducând codul de acces din revistă.

Elevii din clasa a III-a sunt invitați să intre într-un atelier de lectură, creație și ortografie, în care calitatea grafică și de imprimare este una excepțională. Textele literare sunt atent selectate, toate urmărind tema centrală a unității de învățare. Ilustrațiile care însoțesc textul literar sunt sugestive, realizate într-o grafică de excepție. Pentru a fi mai ușor de parcurs și analizat, rândurile textelor sunt numerotate, iar cuvintele noi sunt marcate și explicate la vocabular. Pe tot parcursul revistei apar simboluri sugestive, facilitând folosirea corectă a acesteia (Descopăr textul, Aplic, Argumentez, Îmi exprim părerea, Provocare, Portofoliu, Invitație la lectură). De-a lungul atelierului de lectură se regăsesc o mulțime de instrumente complementare de evaluare (portofolii, origami, machete, lucrări colective, colaje etc.).

Cd-ul conține 43 de jocuri edu-distractive și 33 de lecturi animate. Cu ajutorul lor, copilul își verifică, într-un mod plăcut și distractiv, toate cunoștințele de limba și literatura română pentru clasa a III-a.


Nici o postare găsită

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate:

- cu firma de curierat rapid sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

- Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

- Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

- transport gratuit – pentru produsele de material didactic cu volum mic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
- transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA
- transport contra cost - pentru comenzi de material didactic si mobilier scolar a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus si / sau sunt agabaritice (au volum sau greutate mare)

Observatii importante legate de transport:

a) Pentru comenzile care conţin produse agabarititce -adica, cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

b) Pentru comenzile mai mici de 13.000 lei + TVA şi care conţin produse agabaritice - cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor.

c) In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

d) De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

ALTE INFORMATII UTILE:

a) Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

b) In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

c) Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

d) Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.