Va multumesc pentru toata munca si sprijinul pe care ni l-ati acordat. A fost minunat sa lucrez cu profesionisti pentru binele elevilor, a cadrelor didactice si al liceului.
Valer M., Director 07/07/2016, 13:17
As dori doar sa spun un mare multumesc intregului colectiv de la scoala si celor de la Eduvolt. Folosirea echipamentelor TIC a fost mult mai usoara decat am crezut, probabil si datorita modului de organizare prin care am deprins modul de lucru si am aflat toate informatiile de care am avut nevoie, pentru a le folosi la ora. Mi-a facut mare placere sa lucram cu voi, sunteti simpatici. Deja v-am recomandat la prieteni! Multumesc.
Valeria H., Prof. lb. romana 17/03/2016, 13:12
Cu sprijinul Eduvolt, am aflat de pasii extraordinari pe care ii fac elevii si profesorii din strainatate. Se poate face o mare diferenta si in sistemul nostru de invatamant, pornind de la proiectele pilot de colaborarea dintre scoli si Eduvolt, pe tema rularii programului lor de punere la dispozitie in regim demostrativ a echipamentelor moderne in educatie. Acest fapt poate juca rolul remotivarii atat a profesorilor, cat si a elevilor, avand ca efect imbunatatirea educatiei.
Maria S., Asociatie de Parinti 03/03/2016, 12:54
Eduvolt este o foarte buna resursa pentru orice scoala. Experienta lor mare, complexitatea solutiilor gasite la ei si disponibilitatea lor personala sunt unice. Urmaresc saptamanal blogul lor si intotdeauna gasesc ceva de pus imediat in practica.
Mihai V., Profesor 09/02/2016, 12:47
Eduvolt ofera indrumari valoroase pentru clasa mea. Ciclul primar este o importanta perioada de formare pentru tineri si resursele lor sunt interesante, ii face pe elevi sa se gandeasca, si sa-si dezvolte increderea in ei, ceea le cam lipseste in prezent elevilor din lumea de astazi.
Mirela R., Invatatoare 11/11/2015, 12:57